2015. július 29., szerda

10 film az Éhezők Viadala utánra - I. rész

Ez a bejegyzés most nem saját kútfőből megy, mint az ajánlóim többsége, hanem egy kinti rajongói oldal ajánlóját fordítom, de mivel én is szoktam hasonló bejegyzéseket készíteni, ezért könnyű azonosulnom a listával. Most az első 5 (vagyis a 6-10.), holnap a lista elejét is olvashatjátok, szóval ha most még hiányérzetetek lenne: türelem :)

10. Késik a Szüret
Megjelenési dátum: még nem ismert
Rendező: James Franco
Szereplők: Nat Wolff, Josh Hutcherson, Robert Duvall, Vincent D'Onofrio, Ed Harris, James Franco

Éhezők Viadala kapcsolat: Josh Hutcherson
Történet: Egy Jim Nolan nevű pártaktivista sztrájkot szervez az 1930-as években a mezőgazdasági munkavállalók között.

A John Steinbeck 1936-ban íródott regényén alapuló filmre mindképp érdemes odafigyelni, hiszen rendezését nagy meglepetésre vállalta el James Franco, ismert nevekből álló szereplőgárdája van, akik között Josh Hutcherson is megtalálható. Ez az egyetlen közelgő filmje Josh-nak [a Canonos rövidfilm projektet nem számolva], de persze a sorozat teljes lecsengéséig még bármi előkerülhet.




9. X-Men: Apokalipszis
Megjelenési dátum: 2016. május 27.
Rendező: Bryan Singer
Szereplők: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Oscar Isaac, Sophie Turner

Éhezők Viadala kapcsolat: Jennifer Lawrence
Történet: 1983-ban az X-Men fiatal csapata összefog, hogy megküzdjön az ősi Apokalipszissel.

Az Apokalipszis sajnos az utolsó X-Men filmje lesz Jennifer Lawrence-nek, ezért reméljük a film méltó búcsút biztosít ő és karaktere, Mystique számára.


8. It's What I Do
Megjelenési dátum: még nem ismert
Rendező: Steven Spielberg
Szereplők: Jennifer Lawrence

Éhezők Viadala kapcsolat: Jennifer Lawrence és Peter Craig forgatókönyvíró
Történet: Az It's What I Do az igazságra való könyörtelen törekvés története, amelyben a háborús fotós Lyndsey Addario életét követhetjük nyomon, aki a 21. század csaknem mindegyik hadszínterén megfordult.

A Lyndsey Addario emlékiratain alapuló történetben a fotós útjait láthatjuk majd, aki a terror elleni háború első sorában harcolt. Azáltal, hogy a filmet Steven Spielberg rendezi, ez egy nagyon erős film Jen számára, egy olyan film, amelyet büszkén tehet majd a filmgyűjteményébe és amely még a díjszezonban is szerencsét hozhat számára.


7. Joy
Megjelenési dátum: 2015. december 25.
Rendező: David O. Russell
Szereplők: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert de Niro

Éhezők Viadala kapcsolat: Jennifer Lawrence
Történet: A Joy egy négy generációt átívelő családi történet, egy olyan nővel a középpontjában, aki egy erős családi vállalkozást hoz létre.

A Kiválasztott 2. részén kívül ez az a film, amit minden Jennifer Lawrence rajongó vár. Ez a harmadik film, amelyet Jen David O'Russel rendezése alatt készít és a negyedik, amelyben Bradley Cooperrel együtt látható a főszerepben. Azzal együtt, hogy a történet nem látszik túl zordnak - hiszen Jen itt Joy Mangano, a Mágikus Felmosó feltalálójának szerepét alakítja - első előzetese alapján a film meglepően sötétnek ígérkezik.



6. Batman vs. Superman: Az Igazság Hajnala
Megjelenési dátum: 2015. március 25.
Rendező: Zack Snyder
Szereplők: Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Gal Gadot, Jena Malone

Éhezők Viadala kapcsolat: Jena Malone
Történet: Az Acélember óta a közönség megosztott Superman (Henry Cavill) kapcsán, most azonban a szuperhős először száll szembe szélesvásznon Batmannel (akit Ben Affleck alakít).

A filmnek meg kellett volna félemlítenie a Beavatott sorozat: Hűséges, 1. részét (amely szintén 2016. márciusában kerül a mozikba), hiszen a Warner's DC Comics Universe következő filmje a jövő év egyik legnagyobb dobása. Jena filmben való megjelenését hivatalosan is megerősítették, ám azt még mindig sűrű titok övezi, vajon milyen szerepet alakít majd. A pletykák szerint ez a szerep Carrie Kelley karaktere lesz, aki Ben Affleck harcedzett Bruce Wayne/Batman-ének ifjú fegyverhordozója, Robin legújabb inkarnációja. Jena korábban már dolgozott együtt Zack Snyderrel az Álomháborúban, de ettől függetlenül is örömmel tekintünk megjelenésére Ben Affleck mellett.


Forrás: QuarterQuellOrg

6 megjegyzés:

  1. Ahh... Nagyon a végét járjuk.... Ha a dorozat befejeződik az oldal vezetését is befejezed?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavaszig, a DVD magyar megjelenéséig biztos nem zárok be. Aztán van pár gondolatom, majd jelzem folyamatosan.

      Törlés
  2. Az It's What I Do-t nagyon várom és a Joyt is... :) Jen fantasztikus szìnész,sok jòra számthatunk még tőle szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Én is a Joy-t várom, ez már a sokadik filmje ennek négyesnek (Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert de Niro, David O. Russel), úgyhogy az eddigi filmjeikből kiindulva biztosan jó lesz.

    VálaszTörlés
  4. A Batman vs. Superman-t és az X-men-t is nagyon várom!

    VálaszTörlés
  5. Na közben pont most jött ki, hogy Jena Malone Barbara Gordon szerepét alakítja a Batman vs. Superman című filmben.

    VálaszTörlés