2015. január 8., csütörtök

Idén is útjára indul az MTV Movie Brawl !

Bármennyire is bosszantott a tavalyi MTV Movie Brawl végkimenetele, azért én mindig élvezem ezeket a kiesős játékokat, ráadásul az első két Éhezők Viadala film igen szépen végzett ezen játék korábbi kiadásaiban. Emlékeztetőül: Az Éhezők Viadala a 2. legjobban várt film lett 2012-ben (akkor még nemigen ismertem ezt a játékot és a forrásaim sem voltak ilyen sokrétűek, mint most, és talán csak a legvégén fogtam fel, mi is ez az egész :), a Futótűz megnyerte a 2013-as MTV Movie Brawl-t, 2014-ben pedig a legjobb 8 közül esett ki a Kiválasztott 1. része a vetélkedőt később megnyerő Veronica Mars ellen. Az már csak a sors fintora, hogy - mint korábban már írtam - a Veronica Mars mozis összbevétele 3,5 millió dollár volt (ebből 3,2 millió USA-beli), miközben a Kiválasztott 1. része már a 700 millió dollárt közelíti. Egyébiránt a 2012-es győztes Cosmopolis is nagyon kicsi mozis nézettséggel ment (én speciel tök egyedül ültem a moziban - oké, egy hétköznap koradélután - ezen a filmen). Mindez azonban azt jelenti csak, hogy ez az egész egy játék. Láthatóan nem túl reálisan jelzi előre az éves legnézettebb filmet, annak ellenére, hogy azt próbálja kideríteni, melyik filmet várják legjobban a rajongók.

Mivel az elmúlt napokban híre-hamva sem volt a játéknak, szinte lemondtam róla, de ma megjelent. Izgi!! Induljon hát az idei MTV Movie Brawl!! Ide most csak az Instagramos ajánló videó kerül ki (ha lesz valami normálisabb verzió, cserélem), az ugrás után azonban minden részletet megtalálhattok majd: felhívást, szavazási lehetőséget, időrendet és a kieséses táblázatot is!




Visszatért!! Miután tavalyi rekordokat döntögető év során a Veronica Mars rajongók minden erejüket bevetve elérték, hogy kedvenc filmjük kerüljön a trónra, az MTV Movie Brawl visszatér, hogy egyszer s mindenkorra kiderítse, melyik az év legjobban várt filmje.

Felejtsd el a fődíjat és a felhajtást: Te döntesz a 32 résztvevőről, majd 5, izgalmakkal teli forduló során te magad juttathatod el kedvencedet a végső győzelemig!

Az első lépések nagyon egyszerűek: Január 8 és 12 között írd meg Twitteren a #MTVMovieBrawl utótag használatával, szerinted mi lesz 2015 legjobb és legnagyobb filmje. Január 12-én reggel 9 órakor [nálunk délután 3, plusz, amikor hazaérek :)] lerántjuk a leplet a legjobb 32 film listájáról.

Vajon a Csillagok Háborúja: Az Ébredő Erő viszi el a díjat? Az Éhezők Viadala sorozat utolsó része, a Kiválasztott 2. része? Vagy megjelenik egy harmadik, egy ismeretlen sötét ló, amely lecsap a győzelemre? Az egyetlen követelmény, hogy a jelölt film január 1. és december 31. között kerüljön a mozikba, egyébként semmi más nem számít. És egyébként a Szürke ötven árnyalata is idén jelenik meg, ez csak úgy eszünkbe jutott.

Hahó, itt Te döntesz! Kezdd azzal, hogy kiírod saját kedvencedet, majd nézd meg, hogyan néz ki a játék menetrendje:

Január 8-tól: Igények benyújtása (beszavazás a legjobb 32 film közé)
Január 12-től: 1. kör: Harc! (32-ből a legjobb 16-ba kerülés)
Január 15-től: Édes 16-os
Január 19-től: A 8-as elit
Január 22-től: A végső 4-es
Január 26-tól: A döntő
Január 29.: A győztes kihirdetése


3 megjegyzés:

  1. Veronica Mars bevétele azért volt alacsony mert kevés helyen vetítették. szerintem több is lett volna, de alig ment valahol. szerintem többel nem is számoltak. az a film csak a rajongók miatt készült el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanezt elmondhatjuk az Éhezők Viadaláról. Már, hogy a rajongók miatt készült el. Csak ennek több rajongója van. Nehezen hiszem, hogy reális volt, hogy kiüsse a VM.

      Törlés
    2. Véleményem szerint az a film valójában az éhezők viadala elég hülyén összehozott koppintása. (Most ugorhatnak rám a rajongók, de Én így éreztem..)

      Törlés