2015. január 21., szerda

Sam Claflin a Kiválasztott 2. részéről

Sam Claflin az Ahol a Szivárvány Véget Ér (minden érdeklődő olvasta a múltkor/megtalálta az oldalsávban, hogy február 12-től nálunk is megy a film, ugye??? :) című filmjének promója apropóján járt az MTV-nél, Josh Horowitz Happy Sad Confused című műsorában. A műsor közel 3/4 órás volt (akit érdekel, ITT meghallgathatja), ám ez akkora mennyiség, amit nem bírok elejétől a végéig feldolgozni, de szerencsére van átiratom az Éhezők Viadala vonatkozásokról, azokat olvashatjátok most el.

Sam Claflin és Josh Horowitz (riporter) a műsor címének megfelelően boldog, szomorú és össze van zavarodva

Woody Harrelsonról és Jennifer Lawrence-ről:
Vannak pillanatok, amikor mindketten majd megőrülnek, és nagyon élvezik, hogy ismert színésztársaikkal lehetnek. Amikor a Futótűz forgatása során először mentem el Jennifer Lawrence-hez, és megláttam, hogy Woody (Harrelson) egy női haspólót visel, azt hittem, az a sajátja. Azt gondoltam, "Úgy tűnik, helyes volt a fejemben élő kép Woody Harrelsonról, hogy rojtos női felsője van. Igen, szerintem ez tök normális."

A szó legszorosabb értelmében IMÁDOM Woody-t. Komolyan szerelmes vagyok abba a fickóba. Ő a legkedvesebb, legbarátságosabb ember, akit valaha ismertem. Annyira klassz csávó.

Hogyan változott meg az élete, miután megkapta Finnick Odair szerepét a Futótűzben:
Azt hiszem, mostanában - sokkal inkább, mint bármikor korábban - kevésbé vesznek észre az emberek vagy csúnyán néznek rám. Nem tudom, ez azért van-e, mert tenyérbemászó a képem, vagy csak szimplán ismerősnek tűnök. Lehet, azt hiszik, emlékeztetek valakire. Ááá, nem lehet, ahhoz túl csúnya [vagyok]! :) A Futótűz határozottan beindította a karrieremet bizonyos értelemben. Lehetőséget adott rá, hogy nagyobb szobákba léphessek be, ahol nagyobb emberekkel találkozhatok. Ugyanakkor határozottan úgy érzem, mintha ugyanazt az életet élném, mint korábban. Semmit nem tekintek magától értetődőnek, nagyon nagyra értékelem, hogy ott lehetek, ahol vagyok, és tisztában vagyok vele, milyen kegyes hozzám a sors. És szerencsésnek is érzem magam, amiért itt lehetek. Határozottan úgy vélem, csak idő kérdése, mire az emberek rájönnek, nem is tudok színészkedni. Azért amíg lehet, csinálom! Kihasználom minden pillanatát!

A Kiválasztott 2. rész egy "bizonyos" NAGY jelenetéről. Vigyázat, SPOILERES!
Életem legrosszabb forgatási napja volt. Azt hiszem, végére levegőhöz sem jutottam, mert annyira, de annyira, huh... elképesztő volt. Nem akarok túl sokat beszélni róla, de tényleg nagyon nehéz nap volt számomra. Kegyetlen. Az egész nap csak rólam szólt. De nem akarok erről túl sokat beszélni, mert hiszen még nem jelent meg a film. De szeretném azt hinni, hogy ez az egész utolsó szakasz, a vége, a történet lezárása nem okoz majd csalódást az embereknek. Nagyon nagy lesz, igen, nagyon izgatott vagyok miatta.
Forrás: PanemPropaganda

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem Samet és a humorát. :)) Köszi a cikket Ancsi, jó volt olvasni. :) Bírom, hogy mindig elmondja, minden interjúban, hogy ő nem tud színészkedni. :D
    Na és az a nagy jelenet... azt hiszem arra még én sem vagyok kész, hogy beszéljek róla. :'(

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kíváncsi vagyok arra a bizonyos jelenetre. Akik nem olvasták a könyvet, igencsak meg fognak lepődni.

    VálaszTörlés