2015. január 23., péntek

Legjobb 4 között a Kiválasztott 2. része az MTV Movie Brawl-on

A tavalyihoz képest előrelépett a Kiválasztott 2. része, amely idén bekerült a legjobban várt filmek versenyének legjobb 4-es körébe. A Hamupipőke után simán "vertük" a Hangyát is, ezúttal azonban igazi nehézfiúkkal, a Bosszúállók: Ultron Korával kell szembenéznie az Éhezők Viadala csapatának. Reméljük persze, akik Snow elnök felett győzedelmeskedni képes, azt néhány szuperhős sem állíthatja meg. :) Mindenesetre a Bosszúállók magabiztosan ütötték ki a nyeregből a sajátos szexuális igényekkel rendelkező vállalattulajdonos és a tapasztalatlan szerkesztőlány kalandjainak nem is olyan Szürke történetét. Hogy ezúttal azonban Katniss és társai győzedelmeskedjenek, szavazzatok (nekem újabban nem kér semmilyen regisztrációt, simán szavazok anélkül): ITT van rá lehetőségetek! A szavazás kedd este ér véget, és várhatóan akkor veszi kezdetét a végső döntő is.

A feszültség egyébiránt fokozódik, és bevallom, legerősebbnek az Útvesztő rajongótáborát látom, akik a Star Wars-t több, mint 90%-kal söpörték le a Föld színéről, akarom mondani a Movie Brawl palettájáról, de a Tökéletes Hang 2. része is magabiztosan jutott a legjobb négy közé. Klassz mezőny.

Íme a szavazásra buzdító kisfilm:


Get More: Music News

És az egyre szebben alakuló paletta.


7 megjegyzés:

  1. Szia! Lehet, hogy korábban már írtad, így bocs a kérdésért - egyszer lehet csak szavazni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem akárhányszor lehet szavazni. Mondjuk nem tudom, mindig figyelembe veszi-e, de olyat nem ír ki, hogy nem.

      Törlés
    2. Valószínűleg akárhányszor, elég korai állapotában kaptam el a top 2-t és egy egy-két perces nyomogatás után 50-ről 70-re ugrott :D (utána meg Az Útvesztő is megugrott nagyon hamar)

      Törlés
  2. Hah... Kiesett a szürke 50 árnyalata. Kicsit szurkoltam, hogy így legyen. :) Most viszont már nehéz a választás, bár a Bosszúállókkal szemben szerintem komoly esélyei vannak a HG-nek. de a másik oldalon ott van az Útvesztő, ami azért ne feledjük, hogy célközönség szempontjából nagy az átfedés a Mockingjayjel. A Pitch Perfectet nagyon nyomják, de én nem voltam hanyatt esve már az első résztől sem. Elég sablonos volt számomra, így remélem most ki is esik. Aztán feszülten várhatom, hogy a két Lionsgates film közül melyik nyer majd. Persze ez csak az én teóriám. :) Lehet, hogy nem így lesz. :)

    VálaszTörlés
  3. Hopsz..lehet, hogy az Útvesztő nem is Lionsgates?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet, biztos :)
      A Beavatott Lionsgate-es, de az már kiesett :/

      Törlés
    2. Akkor azzal kevertem. :) Mindenesetre kíváncsian várom a végeredményt. :)

      Törlés