2015. január 19., hétfő

10 hónap múlva ismét mozizunk !

Amint azt már korábban ígértem, az utolsó Éhezők Viadala film előtt is nyomon követjük a film elkészültének fontosabb állomásait. Bár a bejegyzést alapvetően havonta tervezem, újabb összefoglalót mindig csak abban a hónapban olvashattok, amikor ténylegesen történik valami a film körül, előrehalad a promózás vagy valami hasonló. Mivel ez az első ilyen jellegű bejegyzés, összeszedem, most mit tudunk a filmről. 


  • Legelőször a film szereplőválogatását követhettük nyomon. Ehhez volt ugyan gyűjtőposztunk, én azonban a Kiválasztott, 2. rész aloldalon összegyűjtöttem azokat a szereplőket, akik kifejezetten a második részben kerülnek a történetbe. Ha lesznek izgibb új anyagok, akkor majd leszedem ezeket, és marad helyette a gyűjtőposzt vagy ezt másolom a gyűjtőposztba, meglátjuk, egyelőre azonban ez a legtöbb, amit konkrétan tudunk a filmről.
  • Ami szintén bizonyosnak tűnik, a Naaagy Nemzetközi Filmes Adatbázis szerint nálunk 2015. november 19-től vetítik a mozik a Kiválasztott 2. részét. Erről egyébként ITT olvashattatok korábban.
  • A filmnek végigkövethettük a forgatását is, bár leginkább a háttérből. A részletekről a producerasszony, Nina Jacobson tweet-jeiből értesülhettünk, de láthattunk néhány forgatási képet is. Ezeket megtaláljátok a Forgatás címkére kattintva, én most csak egy bejegyzést linkelek, amelyben sok-sok jó minőségű kép van (a benne szereplő videót pedig azóta be is tiltották - nyilván mert túl jó volt ahhoz, hogy láthassuk). Ami biztos, hogy a filmet már leforgatták, csak az epilógus van még hátra, amelyet valamikor tavasszal-nyáron forgatnak majd, amikor "zöldellnek a fák" - válaszolta Nina Jacobson egy érdeklődő rajongónak Twitteren.
  • Az US Weekly gyűjtői különszámában ezúttal is olvashattunk már egy rövid szösszenetet a közelgő filmről, mondjuk az tényleg nem sok minden. Ezen kívül is voltak már rövidebb nyialtkozatok, de komolyabb részletekbe még senki nem bocsátkozik a filmmel kapcsolatban. 
  • A Kiválasztott 1. részének végén ezúttal együtt láthattuk a négy film logóját. Az egykor fogságba zárt Fecsegőposzáta immáron kitör rácsai közül. Ez ihlette a fent látható teaser posztert, amely ugyan még csak rajongói, ám várhatóan hasonló lesz a hivatalos is. A hétvégén viszont kikerült egy rajongói posztergyűjtemény is, amely vélhetően idővel tovább bővül majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése