2015. január 27., kedd

Jennifer Lawrence PGA beszéde

Hát, komolyan mondom, Jen már megint hozta a kötelezőt! Imádom ezt a csajt már úgy alapból is, és bár olykor közönségesnek érzem a humorát, most úgy sikerült átadni Jon Feltheimernek, a Lionsgate vezérigazgatójának a Producers Guild Award díjátadóján az úgynevezett Milestone Award-ot, hogy az nagyon jópofára sikerült. :) Íme a videó, alatta pedig a szöveg (nagy részének) fordítása.


Üdv minden egykori, jelenlegi és remélhetőleg jövőbeli munkaadómnak!
Na, most szükségem lenne egy Xanax-ra. Ezeket a felkéréseket általában visszautasítom, bénító idegességemre és a kanapémmal való megbonthatatlan kötelékemre hivatkozva. Amikor azonban megtudtam, hogy Feltheimernek kell átadnom a díjat, el kellett, hogy vállaljam, mert azt hittem, a szerződésem szerint kötelezhető vagyok erre. Amikorra azonban megtudtam, hogy ez mégsincs így, már kiválasztottam ezt a ruhát.
Jon már régebben benne van a szakmában, mint ahogy én egyáltalán megszülettem. Imádom ezt mondani. És minden ilyesmit. Karrierje minden egyes filmjével felülmúlta a várakozásokat. Tudvalévő róla, hogy mindig a jövőbe tekint és olyan stúdiót hozott létre, amely mindig sikeresen alkalmazkodott az idővel elérkező változásokhoz. Ez nem csupán ahhoz segítette hozzá, hogy márciusban immáron 15 éve legyen, hogy a Lionsgate vezérigazgatói székében ül, de ült már a Sony és a New World Entertainment vezetői székében is, az asszisztensének pedig remek ízlése van, ha szereplőválogatásról van szó. 
Néhány évvel ezelőtt annyira féltem aláírni ezekre [Az Éhezők Viadala] filmekre, mert egy ilyen nagyságrendű film beindíthatja, de derékba is törheti az ember karrierjét. De bizalmat fektettem a Lionsgate-be, ők pedig bizalmat fektettek belém, most pedig úgy érzem csodálatos és erős a kapcsolatunk van, amely remélem, kitart addig, amikor 35 éves koromban befellegzik a karrieremnek.
[A videó legvégén már csak Jon-t méltatja, amiben már nem annyira vannak vicces elemek - egy talán még - ezért ezt már nem fordítom.]

1 megjegyzés: