2015. január 17., szombat

Innen-onnan

Jöjjön egy újabb kötegnyi az egyéb hírek közül, mert mostanra nagyon sok lett belőlük!

Kezdjünk Josh-sal, akiről nemigen volt mostanában konkrétum, ám sorozattól független híreink azért vannak vele kapcsolatban:


Josh Hutcherson vendégzsűriként szerepel majd a SyFy csatornán futó Face Off című kieséses tehetségkutató műsor nyolcadik évadának harmadik epizódjában. A reality alapú TV-s vetélkedőben amatőr maszkmesterek mérik össze tudásukat (részletesebben ITT olvashattok a műsorról magyarul), és ennek a vetélkedőnek egyik zsűritagja az Éhezők Viadala sminkese, Ve Neill, aki az egyik adásba Josh-t viszi magával vendégzsűriként. Azért épp Josh-t, mert Josh Éhezők Viadala-beli karaktere, Peeta maga is az álcázás mestere. Mint a képen is láthatjátok, Josh nagyon komolyan vette feladatát! :) A műsor - odakinn - január 27-én kerül adásba. Forrás: EW

Még egy Josh hír, amely egy jótékonysági megjelenésről szól, hiszen Josh részt vett a Sean Penn & Friends help Haiti home elnevezésű rendezvényen, amelyről szintén vannak képeink:

Forrás: Zimbio




Julianne Moore-ral persze tudtuk, hogy megfogtuk az Isten lábát, ám ez különösképp bebizonyosodni látszik, hisz azon túl, hogy tényleg nagyon hitelesen alakítja Coin elnök szerepét, más szerepeivel is díjra díjat halmoz. Ebben a díjszezonban leginkább a Still Alice című filmjével tarol, amellyel nemrégiben Golden Globe és Critics Choice díjat is nyert.

Forrás: Zimbio

A Golden Globe-on Lorde is részt vett, bár díjat nem nyert. Egyébiránt valahol azt olvastam, hogy azt nyilatkozta, a Kiválasztott 2. részének zenei albumát már nem ő fogja/szeretné csinálni. ITT is a videó, amit nem fogok lefordítani, de mintha azt mondaná, hogy fiatal ő még ehhez. Na, ebben legalább egyetértünk. Azért itt egészen jól nézett ki az egészen fiatal énekesnő:

Forrás: Zimbio

Úgy tűnik, elkezdődött a jövő nyáron megjelenő szemfényvesztők forgatása, mert egy remek kulisszák mögötti csoportképet láthatunk onnan, Woody Harrelsonnal a középpontban. Imádtam az első filmet, remélem, a következő is jó lesz!! :)

Forrás: Fandango

A Kiválasztottban Boggs-ot alakító Mahershala Ali egyik főszereplő a Kártyavár című amerikai sorozatnak. A színész a sorozat 3. évadának előzetesében is felbukkan:


Még advent időszakában jelent meg a következő videó, amelyben Gwendolin Christie-t láthatjátok a Love magazin adventi ajándékaként. Gwendoline Christie a 2. körzet katonai vezetőjét, Lyme parancsnokot alakítja majd a Kiválasztott 2. részében.



Stanley Tucci legközelebbi projektje a Fortitude című sorozat, amelyből nemrégiben kaptuk meg az első jelenetfotót. Íme:



Két megjelenés hír még néhány Hivatásos Ex-Kiválasztottról :)

A Futótűzben Gloss-t alakító Alan Ritchsont a Bérhaverok premierjén fotózták. A film nálunk március 26-tól látható a mozikban:

Forrás: Zimbio

Az Éhezők Viadalában Cato-t alakító Alexander Ludwig a History csatorna Vikings party-ján jelent meg, erről is vannak képi bizonyítékaink.


Jöjjön múltkor kipróbált - és nekem bevált - "egy mondatban" alrovatunk, mert van pár olyan hír, ami szerintem nem ér annyi energiabefektetést, amit én tennék érte, amikor nem mutattok iránta túl nagy érdeklődést. Nem is kell, ne értsetek félre, ezek pont olyan hírek, amelyekből egy mondat tök jó, de pont elég is :)

  • Jennifer Lawrence a Forbes Legjobban Kereső Színésznői listájának élén végzett 2014-ben, miután az X-Men: Az eljövendő múlt napjai és Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. rész című filmeket mindösszesen 1,4 milliárd bevételhez segítette hozzá. Forrás: GlobalNews.ca
  • Már korábban olvashattatok a Joy című filmről, amelynek címszerepét Jennifer Lawrence alakítja. A filmet David O. Russel rendezi, mostanra pedig megtalálták a film férfi főszereplőjét, aki neeeem, nem Bradley Cooper lesz, hanem Edgar Ramirez lesz. A film elviekben idén karácsonykor kerül az amerikai mozikba.
  • A Sam Claflin főszereplésével játszódó Ahol a Szivárvány Véget Ér (sokáig Love, Rosie címen hivatkoztam rá) című filmje is látható lesz nálunk, mégpedig február 12-től. A The Playlist cikkében egy viszonylag új amerikai előzetes és két jelenet is található. 
  • A szerep halmozó Wes Bentley ismét új projekthez csatlakozott, ezúttal a Peti és a Sárkány következő, elviekben 2016-ban megjelenő feldolgozásának stábjához csatlakozott. A hírben nem szerepel, hogy a színész Peti vagy a Sárkány szerepét alakítja-e. ;) Forrás: TheWrap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése