2015. január 20., kedd

Idén is a 8-as elitben a Kiválasztott 2. része az MTV Movie Brawl-on

Egy nappal az előzetes ígértekhez képest, de végre eljutottunk az MTV Movie Brawl harmadik fordulójához is, amelybe továbbjutott a Kiválasztott 2. része. Bár Hamupipőke a legcsekélyebb nehézséget sem okozta a Kiválasztottnak, amely a legerősebb aránnyal jutott tovább az újabb körbe, most nem szabad elbízni magunkat és bármit is biztosra vennünk, hiszen tavaly itt véreztünk el. Ezúttal Katniss ellenfele a Hangya, amely egy újabb szuperhősős film (röviden ITT olvashattok róla, és megnézhetitek a film első előzetesét is). 

Szavazni ITT tudtok, a most kitett számláló szerint ezúttal 3 napunk van erre, vagyis pénteken derül ki a legjobb 4 mezőnye. Izgi van, szűkül a kör, de mostantól már nagyon fontos lehet a film támogatása. Bár akár továbbjut a film, akár nem, én ígyis-úgyis keserédes érzésekkel várom majd a novembert!

Íme a "csatajelenet" videóajánlója:


Get More: Music News

Ez pedig a szűkülő kör és a legjobb nyolc mezőnye:


2 megjegyzés:

  1. Csak így tovább, a győzelemig! :) A Hangyát biztosan kiütjük, viszont párhuzamban vele szerintem a Szürke ötven árnyalata jut tovább, ami már veszélyes is lehet. De reméljük a legjobbakat! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ettől tartottam, hogy a kedvenceim egymás ellen kerülnek... De a mockingjay pt 2-t azért jobban várom, mint az ant mant. Na de Star Wars vs Scorch Trials?! Nemtudom mitévő legyek :/

    VálaszTörlés