2015. január 5., hétfő

Kiválasztott 1. rész kulisszák mögötti videó

Talán ugyanez a videó volt már (most nem keresem vissza), de még a film előtt, amikor sokan azt mondtátok, nem néztek már/még Kiválasztott, 1. rész anyagokat, ráadásul hangja sem volt, úgy meg olyan idegen. Itt sem az eredeti hang van mögötte, hanem valami zene, de akkor is élvezetesebb így. A videóban megjelenő feliratok/érdekességek fordításait - nem akarom rátolni a videóra, mert akkor a két szöveg átfedné egymást, így mindkettő olvashatatlan lenne - az ugrás után találják meg az angolul kevéssé értők. • Julianne Moore azt mesélte, hogy a sorozatért rajongó gyerekei győzték meg, hogy jelentkezzen Alma Coin szerepéért.
 • Hogy ne szivárogjanak ki képek a forgatásról és hogy nyugodtan dolgozhassanak, a film munkacíme Seashore volt. 
 • A Plutarch Havensbee-t alakító Philip Seymour Hoffman a forgatás során halt meg, amikor még egy hétnyi munkája hátra volt. Mivel jelenetei nagy részét leforgatta, nem kértek fel a karakter alakítására másik színészt, hanem jeleneteit újraírták és digitális hatásokkal és egyéb mozis megoldásokkal enyhítik hiányát.
 • Lily Rabe, aki eredetileg játszotta volna a 2. körzet vezetőjének, Lyme parancsnoknak a szerepét, egy korábbi színházi megállapodása szerint épp a forgatás idejében játszott a Sok Hűhó Semmiért színpadi változatában, ezért helyette Gwendoline Christie-t láthatjuk majd a szerepben.
 • Alma Coin szerepére Jodie Fostert gondolták.

11 megjegyzés:

 1. Most akkor mégis digitális hatásokkal fogják pótolni philipet?
  Nem azt mondták régebben hogy más szereplönek adják a jeleneteit?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én azt hallottam, hogy abszolút nem akarják digitális hatásokkal pótolni Philipet :D Azt mobdtak, hogy a mondókáját Effie vagy Haymitch szájába adják :)) Amúgy klassz az új fejléc ;)

   Törlés
 2. Na ez új, hogy Jodie Fostert akarták Coin szerepére. De jobb így hogy Julianne Moore jelentekezett a szerepre, mert Jodie-t nem túlzottan bírom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Julianne Moore a hátán vitte a kiválasztott 1.részét. :)))

   Törlés
  2. Szerintem ez így elég erős túlzás. Jó volt, de hogy a hátán vitte volna a filmet szerintem nem igaz. Annál itt sokkal több jó szereplő/színész van, akik megállják a helyüket.

   Törlés
  3. Persze,nem is arra gondolok,h a többiek rosszak lettek volna,mert legalább olyan jók voltak,mint eddig,sőt…
   De,Julianne M. illetve Coin elnök karaktere valami olyan pluszt(színt) adott a filmnek ami hatalmas pozitívumot jelentett a Kiv. 1.részének. Főleg,h a könyvben már az elejétől olyan színben van bemutatva a karakter,amilyen valójában. A filmben viszont teljesen más oldalról közelítették ezt meg. És ez zseniális húzás volt.
   A színészi játék pedig a legnagyobb érdeme ennek a filmnek számomra,mert ők aztán tényleg mindent elkövettek.

   Törlés
 3. Jaj OMG!!!!
  Ez a fejléc nagyon szuper,imádom.Nagyon remélem,hogy hasonló látvány lesz majd a filmben is!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon cool ez a fejléc Ancsi! Nekem ez tetszik a legjobban aközül a 4 közül amiket eddig láttam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig, ha tudnád, mennyire nehezen akadtam nekem tetszősre, már szinte majdnem lemondtam róla és kiraktam egy sablonost. :) De ez nekem is tetszik. :))

   Törlés
 5. Majdnem nyomtam egy lájkot az új fejlécre, csak rájöttem, hogy ez nem a facebook :P Nagyon fain! :D

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik az új fejléc!jó választás :)
  Ncsi

  VálaszTörlés