2015. január 9., péntek

Jena Malone az Éhezők Viadala utolsó filmjéről

Jena Malone interjúm egyébiránt komolyabb mennyiségben van félre téve, csak azok nem elsősorban a sorozatról, hanem inkább a színésznőről szólnak, úgyhogy azokat eltenném szűkösebb időkre, ám a Moviefone néhány napja megjelent exkluzív interjújában Jena röviden beszél az Éhezők Viadaláról is. Na, ezt hoznám most.


Nagyon keveset látunk csak Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. részben. Nyugodtan állíthatjuk azonban, hogy az utolsó filmben nagyobb szereped is lesz?
[Johanna] sokkal többet szerepel a könyvben. Az 1. rész azonban a könyvnek csak az első fele volt. A második részben minden karakter többet lesz majd látható. Ez az utolsó rész, igazi őrület várható.

Szomorú vagy emiatt a befejezés miatt?
Igen is meg nem is. Jó látni, hogy valami nagyon szépet hoztunk létre együtt, de nagyon hiányoznak ezek a barátságok és az érzés, hogy ennek a nagy családnak a tagja lehetek.

Akkor elmondhatjuk, hogy szívesen szívesen szerepelnél erős női karakterként egy olyan filmben [utalnak itt a Batman vs. Superman filmre, amelyben való szerepléséről pletykák keringenek, ám Jena nem nyilatkozhat a kérdésről] amely olyan műfajt dolgoz fel, amelyben a nők nem is olyan jellemzőek?
Én nem hinném, hogy ne lennének jellemzőek az erős női karakterek. Úgy értem, ott az Éhezők Viadala is - most viccelsz?

Igaz, de az Éhezők Viadala nem képregény.
Mindegy. Amikor az ember leforgat valamit, azzal mítoszt teremt. Mi a képregény, ha nem egy írott mítosz? Annyi negativitást érzek ezzel kapcsolatban, pedig mi létrehozunk valamit. Mi is hozzáteszünk valamit. Itt nem csak arról van szó, hogy ugyanazt adjuk vissza, ami már eredetileg is megvolt, hanem arról, hogy folytatjuk az ott elkezdett beszélgetést.
Forrás: Moviefone

1 megjegyzés: