2015. január 15., csütörtök

A legjobb 16-ban a Kiválasztott 2. része az MTV Movie Brawl-on

Máris lefeleződött a mezőny az MTV Movie Brawl vetélkedőjében, amelynek során azt tudjuk majd meg, melyik filmet várják legjobban a rajongók a 2015-ös évben. Az első kört A Kiválasztott 2. része simán hozta, 82,2%-kal nyert a Terminátor aktuális folytatása ellen. Azért azt megjegyezném, hogy a rajongótáborok kőkeményen összecsapnak, hiszen határozottan komoly filmek is kiestek az első körben: Az Útvesztő 2. filmje, a Tűzpróba például simán verte a Jurassic World-öt, a Tökéletes hang második része pedig a Mission Impossible 5. filmjét döngölte földbe. Engem meglep a Beavatott: Lázadó kiesése (pláne a számomra tök ismeretlen The Hateful Eight című film ellen) is. 

Persze a legjobb 16-ban is vannak még komoly ellenfelek. A következő forduló igazi cicaharc lesz: Katniss Everdeennek ezúttal nem a nyers erővel, hanem Hamupipőkével kell megküzdenie a továbbjutásért, aki azért a kisfilm szerint igencsak agresszív ezúttal :D! Szavazni IDE kattintva tudtok Facebook vagy Twitter profillal belépve illetve az MTV oldalára való regisztráció után!


Get More: Music News


3 megjegyzés:

  1. Ha minden jól megy, akkor hamupipőkét leverjük könnyedén, aztán vagy a hangya emberrel, vagy victor frankeinstein-el kerülünk egy mezőnybe. Szerintem ultron korával kell majd szembe szállnunk a negyedik fordulóban ha tovább jutunk, amitől tartok, mert a négy legjobban legjobban várt filmem közül lesz ez a kettő. Annak örülök, hogy a tűzpróba és a star wars a másik oldalon van, mert így nyugodt lelkiismerettel szavazhatok rájuk egyelőre.

    VálaszTörlés
  2. Hát a Hamupipőkét egyértelműen verni fogja a Kiválasztott 2.!!!!!! Sőt szerintem maximum a Bosszúállók győzheti le! Bár persze nálam befutó lenne! :-D

    VálaszTörlés
  3. A Hateful Eight egy Tarantino-film és emiatt :D

    VálaszTörlés