2015. január 24., szombat

A Lionsgate vezérigazgatója a sorozat lehetséges folytatásáról

Egyre gyakrabban előjön ez a téma, aminek nem igazán tudom, hogy örüljek-e vagy sem, mert persze igen, szívesen töltünk el időt a sorozat világában, valahogy mégis attól félek, bármi több már nem lenne az igazi.

A The Hollywood Reporter tegnap megjelent cikkében a Lionsgate vezérigazgatója Jon Feltheimer megerősítette, hogy a stúdió elgondolkodott azon, hogy spin-off filmeket készítsenek, vagy ahogy ő fogalmaz keresik a lehetőségeket, hogy "kihasználják szellemi tulajdonaikat." Amikor azonban az újságíró konkrétan rákérdezett, hogy lesz-e újabb Éhezők Viadala film, Feltheimer úgy válaszolt, "ennyire azért ne szaladjunk előre". Határozottan megemlíti a Beavatottat, mint másik lehetőséget, mi azonban nem lennénk meglepve, ha megkörnyékeznék az Éhezők Viadala rajongókat is egy újabb filmmel - írja a Hggirlonfire rajongói oldala.

Novemberben végére ér az Éhezők Viadala. Mivel tervezi a Lionsgate kitölteni az ifjúsági filmek által hagyott űrt? 
Keressük a lehetőségeket, hogy kihasználjuk szellemi tulajdonainkat. Láttuk, mi történt a Harry Potterrel és a Gyűrűk Urával. Szóval nézelődünk szellemi tulajdonaink világában, hogy mit nem aknáztunk még ki.

Vagyis azt mondja, nincs kizárva, hogy kapjunk még valamit az Éhezők Viadalából?
Nem mondanám, hogy kifejezetten az Éhezők Viadalából, vannak más sorozataink is. Nézhetjük például a Beavatott sorozatot is, ahol Veronica Roth írónő a harmadik rész után megjelentetett egy kiegészítő novelláskötetet Négyes címen. Ott még előkerülhetnek más anyagok is. Az ember nem tudhatja, milyen kincseket talál, ha beleássa magát egy-egy ilyen zseniális írónő kincses ládikójába.

Lehet még ifjúsági sorozat annyira sikeres mint az Alkonyat vagy Az Éhezők Viadala? Vagy az az időszak már elmúlt?
Ezek a sorozatok olyanok, mint a varázslat. Az ember nem látja őket előre. Egyszer csak előkerülnek a semmiből, az ember pedig reméli, hogy képes őket úgy menedzselni, hogy a lehető legtöbbet kihozza belőlük.
Forrás: THR via HgGilOnFire

6 megjegyzés:

  1. Hát eléggé semleges válaszokat adott a vezérigazgató úr...

    VálaszTörlés
  2. Fúúúú... hát én erre nem tudok mit mondani. Nekem személy szerint ez a trilógia így egy kerek egész, és szívesebben látok fanficeket, mint egy hivatalosan kiadott filmet/kisfilmet/könyvet. Annyira szurkoltam, hogy ebből ne legyen az a tipikus, elcsépelt franchise, amiből az utolsó fityinget is ki akarják csapolni... nem baj, még van remény...

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ezt nem lehetne tovább fokozni...Így kerek az egész. Ha folytatnák, kíváncsi lennék mit hoznának ki belőle... Amúgy igaz a hír,hogy Elizabeth Banks megkérte Suzanne Collinst, hogy írjon egy rövid történetet, ahol Effie és Haymitch összeházasodnak? Nagyon érdekes téma :))))

    VálaszTörlés
  4. Szerintem sem lenne jó. Igaz, vannak jó és izgalmas ficek, de akkor is, az Éhezők viadala, az az Éhezők viadala, ne kavarjanak bele mást! Nem azért, ficeket lehet írni, akár "Mi lett volna, ha...?" jellegűeket is, de azokból ne csináljanak olyan filmet, mint a THG. De am Youtube-on van fent pár rajongói film, ha valakit érdekel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van belőle félretéve, lesz kirakva alkalomadtán.

      Törlés
  5. A beavatott engem nem érdekel....én éhezők viadalát akarok nézni Jenivel és Josh-val!!!

    VálaszTörlés