2015. január 30., péntek

A Kiválasztott 2. része az év legjobban várt filmje az MTV Movie Brawl-on!

Vagyis röviden: győztünk!! :)
A négy filmből kettő is az élen végzett az elmúlt évek során (a Futótűz volt a másik), az első film, Az Éhezők Viadala pedig a döntőig menetelt. Őszintén szólva az idei győzelemre nem számítottam, csak azért kezdtem el hozni a játékot, mert játék és jópofa dolog. A döntő amúgy nem volt egyszerű, arról egyelőre le vagyok maradva, %-os arányokban mi lett a vége, de tartom: a Tűzpróba nem volt könnyű ellenfél, jövőre szerintem övék a terep :) Most pedig a végső tabella:


6 megjegyzés:

  1. nagyon örülök ennek,hogy nyertünk. Megérdemelte a film, a könyv és a színészek is. nehéz mezőny volt az utolsó két kőr. A bosszúállóktól nagyon tartottam,kevésbé a Tűzpróbától. nem hittem volna,hogy ilyen erős ellenfél lesz és hogy eljut a végső döntőig . Ennyien várnák ? vagy ilyen nagy a szavazóbázisuk ? Meglepett. :) De a fontos,hogy teljesült a kívánságuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, jön majd Cassie vagy Anna és válaszolnak a kérdésedre. Őszintén szólva én a Csillagok háborúját tartottam a másik oldalon a legerősebbnek, na, rajtuk úgy ment át 90%-kal a Tűzpróba, mint kés a vajon.

      Aki ismeri az Útvesztő történetét, az tudja, hogy izgalmas, az első rész mozis megvalósítása pedig - szerintem - nagyon jól sikerült. Láthatóan masszív rajongótábora van annak a sorozatnak is, a Beavatott mellett (aminek meglepett korai kiesése) a legerősebb ifjúsági sorozat most.
      Az már az én egyéni szocproblémám, hogy számomra a sorozat vesztett a vonzerejéből, amint a történet kikerült az Útvesztőből. :( Ennek ellenére szurkoltam a sorozatnak, leginkább, mert jó volt látni az Útvesztő fanok - köztük Cassiék - lelkesedését! :)

      Törlés
    2. Érkezem, érkezem. :D

      Szia Marci!

      Már a sorozat első részét Az Útvesztőt is rengetegen várták és tavalyi csak azért esett ki a döntő előtt, mert a Veronica Marssal került szembe (ami végül megnyerte a versenyt).
      Úgy hiszem, hogy nagy a rajongótábor, hiszen a film remek bevételi adatokat produkált és ezután az az evidens, hogy a 2. részt, a Tűzpróbát még többen várják.
      Már egyszer leírtam, de megteszem megint: én nem lepődtem meg a végső kettőn, szerintem elég nyilvánvaló volt, hogy ez a két film benne lesz a legjobbak között. :)

      Törlés
  2. Tudtam, hogy így lesz, és így is kellett történjen. :D Azért fog hiányozni, hogy többet nem szavazhatok rá... :((

    VálaszTörlés
  3. Gratula, megérdemelte a győzelmet a Kiválasztott 2.! Jajj, nagyon várom, mikor lesz már nov. 19?! :)

    VálaszTörlés
  4. Ezaaz!! :)) Ennek most nagyon örülök, és annak is, hogy a Tűzpróba is ilyen jól szerepelt! Tökéletes az a 2. hely is! Jövőre elsők lesznek, de ennek idén így kellett történnie! :)

    VálaszTörlés