2013. február 12., kedd

Új Éhezők Viadala termékek

Tudom, hogy csak a szívünket fájdítom, de azért megmutatom, odakinn milyen szép, új Éhezők Viadala, azon belül pedig már Futótűz termékekkel gazdagodhatnak az elvakult elszánt rajongók. A Toy Fair nevű cég termékei között vannak hátizsákok, táskák, könyvjelzők, társasjátékok [én is akaroook!], kártyajátékok, kulcstartók és egy újfajta fecsegőposzátás kitűző is. 

Sőt, a film megjelenésére természetesen még több új Futótűz terméket készülnek megjelentetni, többek között például egy új sorozatnyi bábut, amelyek a Futótűz szereplőit ábrázolják.



 


Forrás: TheHob

10 megjegyzés:

  1. Megveszek egy olyan táskáért!
    És bábut? Ohmygod, milyen jó lehet egy életnagyságú Peeta *-*
    és TÁRSAS? :D le nem állnék róla *-* "ki ismeri jobban a THG világát?" :D

    *fangirling*

    bocsi, megőrültem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D

      Társasjátékból amúgy már van olyan, ami itthon is megrendelhető, ráadásul korábban írtam már róla. Pötyögd be a fenti keresőbe, hogy társasjáték, és kiadja a cikket, amelynek egyik hozzászólásában arról is olvashatsz, miről szól a játék.

      Amúgy a bábuk meg általában bőven nem életnagyságúak, az nekem a gagyi kategória, de egy kulcstartó klassz lehet, a társasjátékot én is élvezném, és nekem a hátizsákok is bejövősek még :)

      Törlés
    2. Hmm..életnagyságú Peeta? Nekem is jöhetne :D Vagy egy klón még jobb lenne.. Úristen..ez már nagyon fanatikus.. (Bár a filmben először Gale volt a favorit..vajon miért is? de aztán ahogy olvastam a könyvet..Peeta mellett ragadtam le :D )

      Törlés
  2. Ááá én már A FILMET AKAROM DE NAGYOOOON !!!!!!!!!! :( 282 nap..minden nap megnézem, hogy mennyi van hátra,de akármelyik nap ránézek, csak 1-gyel csökken..csökkenhetne mondjuk százasával is :D De amúgy nekem egy olyan táska kell, amire ez van ráírva: "You love me. Real or not real?" (jó..tudom, hogy ez nem a Futótűzzel kapcsolatos.. :) De addig is azzal a feliratossal is megelégednék, hogy "Remember who the enemy is." *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A számlálót nem tudom felpörgetni, de azt igyekszem biztosítani, hogy a filmig hátralévő idő alatt sok Éhezők Viadala-érdekességet láthassatok, olvashassatok az oldalon :)

      Törlés
  3. :) Azt látom :D Nagyon tetszik az oldalad ;)

    VálaszTörlés
  4. újfajta fecsegőposzátás kitűző, nem kijelző :) legalábbis remélem XDDD

    VálaszTörlés
  5. Jöhetne is mind ebben a sorrendben! :D

    VálaszTörlés