2013. február 10., vasárnap

Innen-onnan, 47.

Tudom, hogy nemrégiben volt a rovat, de most úgy tűnik, sok apróság történik egyéb kategóriában:

Ezek közül is a Love and Honor előzetesével kezdeném - még akkor is, ha tudom a tegnapi nap mélyebb hatású bejegyzései után igencsak kicsinyes dolog Liam Hemsworth felsőtestének vizuális élményértékére hivatkozni, de a Liam-rajongók - tudom - meg fogják ezt bocsátani nekem :) És amúgyis jó filmnek tűnik, itt egy friss szinopszis is hozzá:

Amikor [a katona] Dalton Joiner (Austin Stowell) megtudja, hogy barátnője, Jane (Aimee Teegarden) dobta őt, megfogadja, hogy egy hetes szabadsága alkalmával hazautazik, hogy visszaszerezze a lányt. Legjobb barátja Mickey Wright (Liam Hemsworth) pedig mindent megtesz, hogy kisegítse barátját - különösen, ha néhány lány is a képbe kerül.
Mindössze hét napjuk van tehát, hogy visszajussanak az Államokba, elérjék, hogy Jane meggondolja magát, majd visszajussanak a háborúba, anélkül, hogy elkapják őket. Amikor azonban hazaérkeznek, Jane-t, és gyönyörű, elkötelezett aktivista barátnőjét (Theresa Palmer) egy háborúellenes mozgalom középpontjában találják. Joinernek és Wrightnak meg kell hoznia néhány döntést, amely egész életüket megváltoztathatja, miközben eltöltenek egy hetet 1969 júliusában, amely során sok mindent megtanulnak a szerelemről, becsületről és elkötelezettségről.

Íme az előzetes:


Az ugrás után néhány kép Jenniferről egy Napos oldal vacsoráról és Josh kosarazik, a vizuális élményérték kedvéért ő is fotóval :), továbbá van egy Philip Seymour Hoffman stillünk és egy újabb Isabelle Fuhrman megjelenés fotónk is.
Jennifer Lawrence Londonba utazott a BAFTA díjátadójára, ahol előbb egy Napos oldal-vacsorán vett részt, többek között Bradley Cooper társaságában:

Forrás: Just Jared

Josh Hutcherson pedig újra sportol, legalábbis előkerült néhány kép a CIROC Court Basketball Game-ről tegnapról. Most csak kettő ízelítőként, és persze forrás, ahol még többet is láthattok:

Forrás és még több: Katniss-Peeta Online

Az NBA and Sprint is bejelentette a 2013-as Sprint NBA All-Star Hírességek versenyének csapatnévsorát, amelyben Josh Hutcherson is helyet kapott. A csapattagokat felsoroló listában TV-s, filmes és zenei hírességek szerepelnek, de van közöttük sportoló (pl. Usain Bolt sprinter!) és több újságíró és TV-s is. A rendezvény 2013. február 15-én zajlik majd. Ígérem, hozok majd képeket :)

Philip Seymour Hoffmanról az A Most Wanted Man-ből érkezett egy jelenetfotó.
A film egy félig csecsen, félig orosz férfi történetéről szól, aki félig agyonvernek, majd felbukkan Hamburg iszlám közösségében. A férfit mind a német, mind az amerikai titkosügynökség élénk figyelemmel kíséri, és megpróbálják kideríteni a férfi valódi kilétét, hogy rájöjjenek, tényleg áldozat, vagy épp hogy terrorizmusra készülő szélsőséges aktivista. A filmben Philip Seymour Hoffman a német titkosügynökség fejét alakítja. Íme a kép:


Isabelle Fuhrmanról is van ismét egy megjelenős képünk, mégpedig a Jason Wu 2013 őszi kollekciójának divatbemutatójáról:

Forrás: Zimbio

4 megjegyzés:

  1. Eddig is érdekelt a Love and Honor, de ezután még várósabb lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ööö, igazából az egész bejegyzést csak emiatt csináltam :D

      Törlés
    2. LOL. Hogy ezen miért nem vagyok meglepődve?! :D

      Törlés
    3. Mert ismersz, mint a rossz pénzt :D

      Törlés