2013. február 13., szerda

Sam Claflin a Futótűzről és Jennifer Lawrence-ről

A  Red Carpet News TV videójában Sam Claflin beszél a Futótűz forgatásának végéről, Jennifer Lawrence-ről és a forgatáson uralkodó hangulatról:


Sam azt ecseteli, hogy még egy hétig forgatják a Futótüzet, mégpedig a hónap végén (ami egybecseng Jennifer Lawrence korábbi nyilatkozataival, aki azt mondta korábban, hogy az Oscar díjátadó másnapján repül Hawaii-ra, és ő 9 napnyi forgatásra utalt). Sam  azt magyarázza, hogy most a haja sem teljesen Finnickes (kicsit kusza), és hogy nagyon izgatott, hogy viszontlássa a többieket. 

Aztán a riporter Jenniferről kérdezi Sam-et, hogy mitől olyan kimagasló tehetség a színésznő. Sam válaszában arra utal, hogy nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy, amikor kell "bekapcsoljon", amikor lehet, akkor pedig lelazuljon. Azt mondja, hogy ez ritkaság, Jennifernek viszont jó érzéke van ahhoz, hogy egészen az utolsó pillanatban váltson csak [át komolyba, ahogyan erről többször is olvashattunk]. Továbbá Sam is megerősíti, hogy Jennifer két lábbal áll a földön, és hogy nagyon kedves, aranyos lány, de az egész stábot nagyon kedveli, igazán nagy élmény a közös munka.

Az utolsó kérdés a rendezőváltásra és az annak kapcsán érzékelhető hangulatváltozásra kérdez rá, amire Sam azt válaszolja, hogy mivel ő nem dolgozott az első filmen, így nem tud mihez viszonyítani, mindenesetre nagyon családias a hangulat, és még az is örömöt okozott, hogy minden nap kellett forgatniuk. De nagyon jól kijöttek egymással a stábtagok, forgatáson kívül is nagyon jól érezték magukat, sok időt töltöttek el közös programokkal, szóval nagyon örül Sam, hogy a Futótűzben szerepelhet.

10 megjegyzés:

  1. (nem kicsit kusza az a haj... :D és éljenek az angolok! ^^ )

    VálaszTörlés
  2. Neki legalább van annyi esze, hogy nem festeti át évente 8x a haját. Tényleg nem értem Jent meg Josht: tudják, hogy 2 hónap múlva folytatják a forgatást, és csakazértis rákenetik azt a sok sz**t a fejükre.

    Bocs, kitört belőlem a bio...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút egyetértek veled, csak ugye nekik elég hamar lenőhet és a valódi hajszínük és filmbéli között elég nagy különbség van (barna-szőke) és lenőve meg hülyén néz ki. Jennek meg jópár díjátadós megjelenése van, nem mehet lenőtt hajjal. Meg gondolom a menedzserük vagy fodrászuk vagy nem tudom kijük és mondja nekik :)
      Dóri voltam, csak suliból írok és nem akartam bejelentkezni Google fiókkal :)

      Törlés
    2. Értem én ezt, de ha a lenőtt hajtövére kennek neki egy kis festéket, az még mindig csak 1 festés. Oda-vissza meg 2. Így is, úgy is butaság. De az ő dolguk. Csak tényleg nem értem, hogy miért kell. (Na ezt kérdezné meg egy riporter Jentől, nem azt már huszadszorra, hogy mit érzett, amikor megkapta a szerepet :)

      Törlés
    3. azert ha megnezed, Jennifer fokozatosan vilagosodik, es mint tudjuk (Mert itt is irta vki) dobja le a haja a festeket, igy lehet, hogy kenytelen festetni, hogy ne legyen ocsmany. amugymeg az o haja, ezt lehet, hogy tiszteletben kellene tartani. Az meg, hogy egy ferfi (Josh) hogy nezne ki lenott hajjal... undoritoan, enis inkabb befestenem.

      Törlés
  3. Kedves Vera. Josh-nak nem csak a lenövéssel kell megküzdenie, ha szőkén hagyja a haját, hanem azzal is, hogy a szőke hajlamos besárgulni (igen, még az a "piszkosabb" árnyalat is, amit neki csináltak). És ma már vannak olyan yoghurt alapú krémhajfestékek, amik teljesen környezetbarátak. Ha nem hiszed, nezd meg: a nevük a Nayo. Elhiszem, hogy bio vagy és zavar, de én meg fodrásznak tanulok és tudom :)

    VálaszTörlés
  4. Én azért Jen fodrászát is megkérdezném. De adja a Jóisten, hogy igazad legyen, és valami természetes anyagot használjanak, mert másként 10 év múlva nem marad sok festegetnivaló a feje búbján. És félreértés ne essék, én ezt jó szándékból mondom.

    VálaszTörlés
  5. Jézusom. Irigylem a problémáitokat ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lenne itt "tetszik" gomb, megnyomnám. xD

      Törlés