2013. február 14., csütörtök

Jennifer az Oscaron és a Kids Choice Awards-on

Jennifer Oscar-jelöléséről már régóta tudunk, ám a Deadline cikke szerint Jennifer díjat is ad át az Akadémiai díjátadón:

Image Credit: Mark Davis/Getty Images

Az Oscar-jelölt Ben Affleck, Jessica Chastain és Jennifer Lawrence is díjat ad át az Oscar gáláján, jelentette be ma Craig Zadan és Neil Meron, a műsor producerei. 
[...]
Jennifer Lawrence, aki első jelölését 2010-ben kapta a Hallgatás törvényének főszerepéért, ezúttal is a Legjobb női főszereplő kategóriában jelölt a Napos oldalban nyújtott előadásáért.
[...]
Affleck, Chastain és Lawrence olyan kiemelkedő sztárok listájához csatlakozik díjátadóként, mint Halle Berry, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Mark Wahlberg, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, visszatérnek a 2011-es Oscar-győztesek: Jean Dujardin, Christopher Plummer, Octavia Spencer és Meryl Streep, a Chicago című filmből  Richard Gere, Queen Latifah, Renée Zellweger és Catherine Zeta-Jones és olyan exkluzív díjátadók is lesznek, mint Joseph Gordon-Levitt, Daniel Radcliffe, Channing Tatum és Charlize Theron. 

Bár nyilván az Oscar Gálájával nem lehet egy lapon említeni, de míg az a szakma elismerése, a Kids Choice Awards pedig a közönségé, azért arról is illik beszélni.


A Nickelodeon által szervezett Kids Choice Awards 2013. március 23-án kerül megrendezésre, és az Éhezők Viadala és Jennifer Lawrence az alábbi kategóriákban lettek jelölve:
  • Kedvenc könyv
  • Kedvenc film
  • Kedvenc moziszínésznő
  • Kedvenc női akcióhős (mennyivel jobban hangzik legalábbis, mint a Kedvenc női seggberúgó :-P cím)
Szavazni a Nickelodeon oldalán lehet mától. Bár nálam most eléggé akadozik a rendszer, mindenesetre úgy tűnt, minden kategóriában szavazni kell, csak úgy enged tovább a következőre - ráadásul a végén a jelöléseim leadása után egy üres "Fájl nem található!" oldalt kaptam vissza, szóval köszi! :) - remélem, Ti nagyobb sikerrel jártok.

2 megjegyzés:

  1. Hát nálam is nagyon akadozik.. 1 év,mire betölt a következő..."File not found." Nálam is ugyanez a helyzet, mint nálad .

    VálaszTörlés
  2. Na most már jóóó :D most szavazok harmadjára..de félek, hogy Kristen lenyomja Jennifert az Alkonyat miatt... pedig valljuk be, Kristen Jennifer nyomába sem érhet.

    VálaszTörlés