2013. február 7., csütörtök

Jennifer Lawrence a Backstage magazin címlapján

Ráadásul egy nagyon emberbaráti történet társaságában:


Ryan Gosling és Mila Kunis után Jennifer Lawrence is igazi szuperhőssé vált tavaly, amikor megállt, hogy segítsen egy tinédzseren, aki a színésznő lakása közelében ájult el. Mivel paparazzi képek is készültek az eseményről, mindez megjelent a sajtóban is, Jennifer Lawrence azonban nem gondolja, hogy cselekedetében bármi hősies is lenne. 

- Ott volt egy ájult lány az udvaron, én pedig odaszaladtam hozzá, és láttam, hogy pupillái teljesen össze vannak szűkülve. - meséli. - Megpróbáltam feléleszteni, és megkérdeztem tőle, hogy mit vett be. Mire ő folyvást azt hajtogatta, hogy "Vodkát!". Mire én: "Édesem, vodka-szakértő vagyok, ilyesmi nem történik vodka miatt." Megpróbáltam a telefonján felhíni az anyukáját, de a telefon meg lemerült. Aztán, amikor megláttam a lesifotóst, az járt a fejemben: "Igazán? Még egy ilyen pillanatban is?"

Aztán hívtak egy mentőt, és a fiatal lány végül rendbe jött.

- Hát ennyi a történet. Nem mentettem meg senki életét sem; sőt igazából ezzel elértem, hogy jól összebalhézzon az anyukájával. - mondja Jennifer nevetve.
- Az a lány valószínűleg gyűlöl engem. A barátai biztos mondják majd, hogy "Elmegyünk megnézni az Éhezők Viadalát!". Ő pedig: "Én nem - az a ribanc rajtakapott, amikor kifeküdtem."
Forrás: Backstage

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése