2013. február 14., csütörtök

Josh Hutcherson Gamer Hub videóinterjú

Annak örömén felbuzdulva, milyen jól értettem Sam Claflint a tegnapi videóinterjúban, egy újabb darabbal próbálkozom ebben a kategóriában, ezúttal Josh Hutchersonnal. A Futótüzes részletek rendben is vannak, ám ezúttal nem fordítom le a teljes videót, a videójátékokra vonatkozó részleteket meghagyom azoknak, akik még inkább érdeklődnek, és bírják követni Josh pörgős beszédtempóját.


Az első kérdés arra vonatkozik, hogy milyen érzés volt visszatérni az Éhezők Viadalához és Hawaii-on forgatni: Csodálatos volt, mert nagyszerű a stáb és a szereplőgárda, és izgalmas volt mindenkit viszontlátni, Hawaii pedig nagyon szép hely, jó ott forgatni, és nagyon odáig van attól, hogy még fizetnek is neki azért, hogy Hawaii-on forgat. 
Mennyire nőtt a népszerűségük az első film sikerének köszönhetően: több figyelem hárul most rájuk,  mindenki azt nézi, hogy most mennyit változtak vagy nem változtak a film hatására. Ami őt illeti, maga is nagy rajongója a könyveknek, és büszkén állíthatja, hogy nagyon hűek maradtak a könyvhöz. 
Játszott-e már a Facebook-os Éhezők Viadala alkalmazással (Hunger Games Adventures): Hallott már róla, de még nem próbálta ki, 
Milyen lenne egy Éhezők Viadala videójáték, ha rajta múlna: na, itt kicsit elakad a szava Joshnak, de azért gyorsan feltalálja magát, arra utal, hogy felhasználná a technológiai lehetőségeket arra, hogy vagány, hi-tech megjelenést biztosítson a játéknak, arra törekedne, hogy nagyon futurisztikus legyen. 
Milyen videójátékokkal játszik, mik tetszenek neki: ő nem igazán szokott játszani, az öccse viszont igen. De igazából az ilyen Minecraft stílusú játékokat kedveli, amelyben épületeket kell létrehozni, megtermelni magának a létfenntartáshoz szükséges dolgokat.
És mivel itt megy át az interjú inkább a videojátékok irányába, a többit az érdeklődőkre bízom. :))

6 megjegyzés:

  1. Jaaj istenem, vagy ötször végignéztem :D Annyira áá *-*
    *fangirling*

    Utaltál rá, hogy "akik bírják követni a tempóját", oké, azt hittem, csak én vagyok ilyen, hogy néhányszor meg kell hallgatnom, mire megértem, hogy mit is mond.
    Köszönöm a posztot, egyszerűen imádom ezt a srácot.

    rajongás vége.

    VálaszTörlés
  2. ak még mindig jobban áll a szőke haj.. :D

    Hűű Ancsi..én semmit nem értek az egészből, csak szavakat.. :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. * Joshnak ..hülye billentyűzet -.-

      Törlés
    2. Én sem vagyok erős hallás utáni szövegértésből, ezért is kerülöm az ilyen jellegű bejegyzéseket. :)

      Törlés
  3. Hát nem úgy néz ki, hogy nem vagy benne jó :) M
    Mindig kíváncsi voltam Josh eredeti hangjára (Az Éhezők Viadalát csak magyarul voltam hajlandó megnézni, mert eleinte nem érdekelt..a Futótűznél már nem fog érdekelni a felirat :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ügye pótoltad feliratosan az első részt is? (Ha nem, tedd meg!)

      Törlés