2012. április 20., péntek

Kellan Lutz szívesen szerepelne az Éhezők Viadalában

Van még olyan, aki ne lenne rajongója Az Éhezők Viadalának?

Az Alkonyat izompacsirtája elmondta, hogy annyira szereti az Éhezők viadalát, hogy nem tétovázna, ha lehetősége kínálkozna, hogy szerepet kaphasson a mozisiker sorozat valamelyik filmjében. Az Eonline-nak elárulta: - Imádom a forgatókönyet, tetszik a film, az egész nagyon klassz! 

Kellan arról is beszélt, hogy "mindig is" rajongója volt a könyveknek:
- Nagyon magukkal ragadtak a könyvek. - mondta. - Emlékszem, mielőtt még egyáltalán elkezdték volna a forgatást, azon gondolkodtam, milyen jó lenne szerepelni a filmben.
Lehet, hogy Kellan beállhatna Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth mellé a Futótűzben?
- Az igazán különleges lenne - mosolygott Kellan. 

A véget nem érő Alkonyattal való összehasonlításokkal kapcsolatban Kellan így fogalmaz:
- Érzésem szerint az Alkonyat kicsit csajosabb, a romantikára helyezi a hangsúlyt és kevés enne az akció. Az Éhezők Viadala ezzel szemben egy akciódús történet, amelyben viszont a romantika kevesebb.
De ezek a történetek megmutatják, hoyg nem kell mindig ugyanahhoz a bevált dologhoz ragaszkodni. Ha az ember ezeket az összetevőket összerakja abból csak remek film sülhet ki. Örülök, hogy vannak olyan rajongók, akik mindkettőt kedvelik!
Forrás

**********
Nos, Kellan szerintem fején találja a szöget összehasonlítás témában. :)
Ami pedig a Futótűzben való szereplését illeti, részemről - rajongóként - örülök, hogy a srác a film háza táján sertepertél, és igyekszek észben tartani Snow elnök szavait a reményről ;) Az ellendrukkerek pedig ebbe a hírbe kapaszkodhatnak ;) És mielőtt bárki megjegyzést tenne arra, hogy Kellan csupán egy önjelölt Finnick, - igen, tudom, és ezzel is tisztában vagyok - hozzátenném, hogy nem egy önjelölt Johannáról is olvastam már, szóval sokan vannak a fiatal színészek között, akik örömmel részt vennének benne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése