2012. április 28., szombat

Josh Hutcherson nyilatkozata a Cinema Con Awards-on

Az idei évben - noha nem számolok be mindegyikről - Josh díjat díjra halmoz, amelyek közül a héten a Cinema Con díját vehette át a héten. Josh Hutcherson a Legjobb Feltörekvő Előadó díjával gazdagodhatott. A díjátadón frissen felnyírt, remek kis nyárias frizurával jelent meg :)


A díjátadón több hírújság is megkérdezte, ezek közül az MTV-s nyilatkozatát fordítom, mert ahhoz van kivonat is, és gyanítom, nem mondott mindenkinek tök mást :)) Természetesen Josh-t az sorozat körül kialakult rendezőváltással kapcsolatosan, Gary Ross-ról és Francis Lawrence-ről kérdezték. A srác fiatal kora ellenére hihetetlenül diplomatikusan nyilatkozott! A nyilatkozatot az ugrás után olvashatjátok.


- Beszéltem Gary-vel - mondta Hutcherson az MTV News-nak a CinemaCon díjátadóján New York-ban. - Annyira csalódott volt, hogy nem csinálhatta meg. Sajnos olyan az időbeosztás, olyan határidők vannak, hogy egyszerűen nem lett volna képes úgy megírni a forgatókönyvet és elvégezni az elkészületeket, ahogyan szerette volna, ahogyan a munkamorálja ezt megkövetelné, amitől ő olyan nagyszerű szakember, és emiatt nagyon szomorú vagyok.

- Gary szerintem nagyon sokat adott a filmnek, egy olyan világot hozott létre, amely nagyon közel áll a könyvhöz, és amely sok szempontból tökéletes is volt, hogy szerintem Francis-nek nagyon nehéz dolga lesz, ha a nyomába akar érni. - tette hozzá. - De Francis nagyon tehetséges, és mindenki, akivel beszéltem, egyetért abban, hogy ő a legjobb fej fickó a világon. Úgyhogy szerintem ő is sokat hozzá tud majd tenni. De Francis-szel még nem beszéltem. Csak Garyvel.

- Szerintem úgy dönt majd, hogy követi az első filmet. Gary már megalapozta a hangulatot, a témát és az egész világot. Szerintem Francis ennek keretein belül fog mozogni. - folytatta Josh. - Ugyanakkor, ha én rendezném, szeretném belevinni a rám jellemző dolgokat is. Úgyhogy remélem, egy kicsit másképp is csinálja majd a dolgokat, illetve biztos is vagyok benne, hogy kicsit így lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése