2012. április 15., vasárnap

Éhezők Viadala DVD augusztusban??

Az Éhezők Viadala még mindig uralja a mozikat, zsinórban negyedik hete van az élen az amerikai mozis listán, és még pár napig ugyan itthon is láthatjuk a filmet, utána azonban úgy tűnik, hogy várni egy kell darabig, mire a DVD-t a kezünkbe vehetjük. A Lionsgate azonban a háttérben már ezen is dolgozik, és úgy tűnik, terveik szerint 2012. augusztusától tudjuk majd megszerezni a DVD verziót. 

Az augusztusi dátum onnan ered, hogy a német Amazon oldalán augusztus 23-i megjelenési dátumot írnak, és a DVD-t a németek akár elő is rendelhetik. A britek és az amerikaiak Amazon oldalán még nincs fenn a film, ám a kintiek abban reménykednek, hogy a Lionsgate arra fog törekedni, hogy világszerte mindenki hasonló időpontban vehesse kézbe a DVD-t, ahogyan a film vetítési időpontja is világszerte 1-2 napos eltérést mutatott csak. 

Ebben ugyan mi is reménykedhetünk, de (Alkonyatos) tapasztalataim alapján pár hetes csúszásra számítani lehet ehhez képest, vagyis inkább kora őszre gyűjtsétek a pénzetek :)
Magyar forgalmazóról és specifikációról (vagyis, hogy mi lesz a DVD-n), még nincs hír, egy forrásom itthonra is 2012. augusztusi megjelenést ír, de szerintem ez még inkább tipp, mint tuti.

Azt ugyan még nem sejthetjük, milyen extrák lesznek a lemezen, ám egyik interjúban Gary Ross elárulta, hogy mi nem lesz: törölt/kimaradt jelenetek. 

Mivel augusztus még messze van, ezért valószínűleg a pontos leírásokra is várni kell a DVD-vel kapcsolatban, ám amint megtudok valami pontosabbat, jelzem Nektek.
Addig pedig érjük be egy fanmade, viszont annál profibb DVD-borítóval, amely ugyan már volt az oldalon, de annyira jó, hogy nem lehet elégszer:


7 megjegyzés:

  1. ez eddig tök jó , de írtad hogy már nem sokáig játszák a mozikban, konkrétan meddig? Mert én és pár haver még 1x megtehetném nézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A héten még megy.
      Amikor nyerni lehetett "bárhol az országban beválthatós jegyeket", akkor azokat úgy rémlik, március 22 és április 18. között lehetett azokat beváltani. Szóval szerdáig tuti megy még a film, azután már nem tudom. De hétfő-kedd körül kijön a csütörtöktől érvényes moziműsor is, majd figyeljük :)

      Törlés
  2. A DVD szinkronos lesz? Vagy feliratos mint a moziban,mivel az öcsém is szeretné egyszer látni,de még fiatal és nem tud olyan jól olvasni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem egész biztosan lehet majd válogatni a variációk közül. A DVD-ken mindig van szinkronos verzió, és - remélhetőleg - eredeti hanggal, felirattal is hallhatjuk majd :) Szóval szerintem öcséd is láthatja majd szinkronosan :))

      Törlés
  3. Ott van a boríton, hogy magyar 5.1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de ez egy rajongói borító!! A hivatalos biztosan nem ilyen lesz, mert a kintiek sem hasonlítanak erre.
      Viszont ettől függetlenül az 5.1-es hangzásos szinkron szerintem is tuti...

      Törlés
  4. Neten meg lehet nezni a dvd valtozatot online valahol ?

    VálaszTörlés