2012. április 30., hétfő

Éhezők Viadala szereplők a Fehér Házi Tudósítók Szövetségének vacsoráján

Több Éhezők Viadala főszereplő is megjelent a Fehér Házi Tudósítók Szövetségének vacsoráján, mégpedig Elisabeth Banks, Josh Hutcherson és Woody Harrelson. A rendezvény során Barack Obama beszédében meg is említette a rekordbevételeket hozó filmet. Így fogalmazott:
Mégis, azt hiszem, Romney kormányzónak nagyon jó meglátásai vannak a dolgokkal kapcsolatban, mert a minap kivett pár óra szabadidőt és elment megnézni Az éhezők viadalát. Volt Önök között, aki látta esetleg? Egy olyan film, amelyben az emberek tehetős szponzoroknak hízelegnek, majd kegyetlenül öldökölni kezdik egymást, amíg csak egyikük marad életben. Meg vagyok győződve arról, ez elég hirtelen váltást jelentett számára.
[Kicsit úgy gondolom, az egyesült Államok elnökének nem sikerült megragadnia a film mondanivalóját. Lehet, hogy neki személyesen is érdemes lenne megnéznie???]

Az ugrás után néhány kép ízelítőként:



Woody Harrelsonról vörösszőnyeges képet nem találtam, de látható, hogy az eseményt követő afterpartyn, amely a francia nagykövet rezidenciáján került megrendezésére, jól szórakozott ő is kollégái körében. A többiekkel együtt persze :)


Továbbá Woody Harrelson részt vett a rendezvény előtt megrendezésre került eseményen is, amelyet a The Hollywood Reporter és a Google volt a házigazdája.


Forrás, és még több kép: JustJared, Hggirlonfire, Popsugar, Zimbio

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése