2012. április 13., péntek

Innen-onnan, 10.

Arra gondoltam, kivonatolom Nektek azokat az apróbb történéseket, amelyekről a héten - esetleg lemaradtatok, a fontosabb infókról úgyis készül külön bejegyzés.

Megjelent pár kép Jennifer Lawrence-ről, Josh Hutcherson-ról és Liam Hemsworth-ről az USA Weekend című magazin számára készült fotósorozatból:



Forrás: JenniferLawrenceDaily

Íme egy videó, amelyben a Civil Wars előadja a film legleglegvégén hallható Kingdom Come című számukat Jimmy Kimmel Live Showjában:


Jennifer Lawrence az ausztráliai DOLLY magazin májusi számának címlapján:


Aki pedig Jennifer Lawrence legdögösebb képeire kíváncsi, az a Celebuzz galériáját lapozgassa.

Bár nem szoktam paparazzi képeket hozni az oldalra, de ezeket a tegnapi Josh képeket érdemes megnézni. Jól áll a srácnak a borosta, ugyanis :)))

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó képek lettek. Szerintem Jennifernek ez a legjobb címlapja. A hármas képek is tetszenek, eddig nem nagyon emlékszem hogy túl sok lett volna, de lehet csak nem jutnak eszembe:D Amúgy Joshról tényleg jó ez a kép, növeszthetne borostát, kíváncis lennék milyen úgy:D

    VálaszTörlés
  2. Megnéztem Josh többi fotóját a Zimbio-n, na nem mind a 700 nemtudomhányat :)
    Nagyon kedves, helyes arca van, a borosta szerintem is jól áll neki.

    VálaszTörlés
  3. Férfiasabb lesz ám tőle!! ;)

    VálaszTörlés
  4. Nézzétek meg a legújabb, Coachellán készült képeket Josh Hutchersonról, kimondottan jól néz ki rajtuk, és még egy kicsit hangsúlyosabban borostás:)Szerintetek nem tűnik kicsit idősebbnek, mint 19?

    VálaszTörlés