2013. május 16., csütörtök

Mit rejt még az új poszter?

Az a helyzet, hogy készülök még egy poszter-elemzős cikkfordítással, de nem lennének igazán elvakult rajongók a kintiek, ha nem kattantak volna rá a poszter UHQ verzióján látható stáblista részleteire, és nem elemezték volna ki. Ebből csemegézek.


A stáblistán a színészek listája nagyrészt az, amire számítunk: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, és így tovább. Az Éhezők Viadala poszteréhez képest két új név szerepel a Futótűzén, mégpedig Philip Seymour Hoffmané és Jeffrey Wright-é. Ami feltűnő az az, hogy Sam Claflin és Jena Malone neve hiányzik a listáról, így pedig Jeffrey Wright az egyetlen nem 12. körzetből származó Kiválasztott. A kintiek azért bíznak abban, hogy Sam Claflin neve pusztán helyhiány miatt hiányzik a plakátról és nem pedig azért, mert csökkentették a szerep jelentőségét/súlyát.

Másik új infó a stáblistán az Alexandra Patsavas neve, aki zenei producerként van megjelölve. Azt már korábban is tudtuk, hogy T-Bone Burnett nem tér vissza a Futótűz filmzenei albumának szerkesztésére, és most úgy tűnik, helyét Alexandra Patsavas veszi át. A kintiek emlékeztetnek arra is, hogy a filmzenei (társ?)albumról mindössze annyi hírünk van eddig, hogy a We The Kings nevű zenekar írt egy témába illő dalt, és tárgyalásokat folytatnak ennek kapcsán a Lionsgate-tel. Alexandra Patsavas a Grace klinika és az Alkonyat zenei albumainak szerkesztéséről ismert, és mert az Alkonyatos zenei albumok nem lettek rosszak igen jók lettek, sem én, sem pedig a kintiek nem aggódnak a hanganyag sorsa miatt :)

Ami szintén újdonság a plakáton az az, hogy Suzanne Collins neve vezető producerként is megjelenik, ugyanakkor a forgatókönyvírók között ez alkalommal nem szerepel a neve, hanem ott Simon Beaufoy-t and Michael Arndt-ot és Michael DeBruynt olvashatjuk. Egyébiránt azonban az, hogy Collinst forgatókönyvíróként nem jegyzik külön, az nem jelenti azt, hogy kimaradt volna a forgatókönyv írás folyamatából, erről már korábban olvashattunk:
Az egyik dolog, miután megkaptam a munkát - talán öt vagy hat nappal utána - repülőre szálltam, New Yorkba repültem, begubóztunk egy szobába Suzanne-nel és gyakorlatilag együtt végigmentünk a könyvön. Ez alatt a három nap alatt készítettünk egy kivonatot, amely a forgatókönyv alapját biztosította.
Forrás: TheHob

1 megjegyzés:

  1. Alexandra Patsavasnak nagyon örülök, az Alkonyatnál is mindig megtalálta a megfelelőt. Így most még jobban várom a novembert :)

    VálaszTörlés