2013. május 31., péntek

Kapitóliumi arckép: Effie egy átlagos napja

Ígértem, hogy hozok érdekességet a CapitolCouture oldaláról, ez következik most. Mivel Kapitólium, Effie az, akivel kapcsolatban érdemes itt többet megtudni. Az egyik cikk őt mutatja be:

Mivel győzelemre vezette Kiválasztottjait, a 12. körzet kicsattanó kísérője, Effie Trinket gyorsan a 74. Éhezők Viadala fontos alakjává vált és jelenség lett a Kapitóliumban. Effie túláradó személyisége pozitív életszemléletéből és a legjobb kapitóliumi modorból és stílusból táplálkozik. A Kapiólium lakói legtöbbször kamerákkal a nyomában, állandóan lelkesen mosolyogva láthatják. De milyen, amikor nem a kamerák kereszttüzében áll? Végigkövettük egy napját, hogy megtudhassuk mindezt:

Délelőtt 11 óra: Effie annak a ruhának a tervezőjével találkozik, amelyet majd az esti rendezvényen visel. Tökéletes összeállítás: flamingó álma, rózsaszín fodrokkal. "Kár, hogy csak egyszer vehetem fel." - sajnálkozik Effie. 

Déli 1 óra: Ebédje alkalmával pazar lakomát, mindenféle finomabbnál finomabb ételek és italok társaságában, amelynek elfogyasztása alatt a legműveltebb beszélgetést folytatja... Az ebédet természetesen mahagóni asztalon tálalják fel számára.

Délután 4 óra: Egy exkluzív, névtelen szépségszalonba indulunk, (említhetnénk néhányat a kedvenceid közül, például Portiának és Flaviusnak is megvan a maga szalonja) - eljött az ideje, hogy elkészítsék Effie frizuráját, sminkjét és körmét.

Este 8 óra: Nem egészen négy órával később Effie teljesen más emberként hagyja el a szalont... De ettől még persze 100%-osan Effie marad.

Este 9 óra: Effie megérkezik az este legfontosabb rendezvényére, amely egy olyan vacsorával egybekötött estély, ahol a Kapitólium leghíresebb polgárai vesznek részt. Amikor elhalad, mindenki utána fordul. Igazi divat extázist személyesít meg, fantasztikus anyagokban pompázik. Most, hogy megérkezett, kezdődhet a buli.

Hajnali 2 óra: Bár a buli még javában tart, Effie szomorúan állapítja meg, hogy távoznia kell. Holnap újabb party-k, még több munka várja. "Ha egyszer beindul a munka", mondja Effie, "akkor ott nincs szabadnap."

Valóban, és szerencsésnek érezhetjük magunkat, amiért Effie ennyire jól végzi a dolgát - fáradságos erőfeszítése nélkül a Kapitólium ma nem ünnepelhetne egy ilyen különleges párost a Viadal Győzteseiként. Köszönjük Effie Trinket kisasszonynak, hogy áldozott ránk idejéből, és hogy megengedte, hogy részt vegyünk a Győzelmi Körút egy napján.
Forrás: CapitolCouture.pn

2 megjegyzés:

  1. Hát ez hatalmas, nagyon tetszik! xD
    Kíváncsi vagyok, hogy kikről lesz még ilyen napirend... Lesz még, ugye? :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nem láttam ilyesmit. Ilyen kapitóliumi cuccost nem is nagyon hoznék szívesen, azt gondolom, ebből a "Tavaszi kiadásból" még a jelmeztervezők bemutatását hozom este vagy holnap, és nekem elég is :P

      Törlés