2013. május 16., csütörtök

Éhezők Viadala Kihívás, +9. nap: Milyen stratégiát választanál Kiválasztottként?

Biztosan Ti is találkoztatok már a Facebookon a "Kihívás-sorozatok" egy-egy darabjaival, például a 30 napos dal-kihívással vagy 100 napos film-kihívással, stb. Ennek a mintájára készült a 30 (illetve 31) napos Éhezők Viadala kihívás.

Egyébiránt az oldalsávba kikerült a rovat, aki utólag szeretne írni, egy kattintásra megkapja így az összes1 lefutott kérdést!
Örülök, hogy a rovat ilyen nagy népszerűségnek és érdeklődésnek örvend :)

Amint azt már írtam, túl vagyunk az Éhezők Viadala Kihívás hivatalos 30 (illetve 31) napján, ám merültek még fel bennem és Bennetek is olyan kérdések, amit megtárgyalnátok a többiekkel. Ezeket én összeírtam, és az elmúlt hetekben ezeket jártuk körbe.

Most azonban minden jel arra mutat, hogy eljutottunk az utolsó kérdéshez. Petra azt kérdezi, hogy Kiválasztottként milyen taktikát vetnél be: az interjún, a pontozáskor, a viadal kezdetén?

Ami engem illet, én ki is térek a válaszadás alól, ez nekem már túl scifi. Ennyire nem szeretnék belegondolni a lehetőségbe, amely remélem, soha nem fog megfordulni senki agyában. Persze Ti még válaszoljatok :)

Így tehát február elejétől tartó sorozatunk végére értünk. Szerintem sok klassz kérdés volt, én élveztem, hogy keresgélhettem a válaszokat, hol a könyvekben, hol magamban. És szerintem sokan elő is bújtatok, megmutattátok magatokat, és egy klassz közösség alakult itt ki, amire annyira nem is számítottam, de örülök neki. Remélem, Ti is élveztétek a kérdéseket!! :)

14 megjegyzés:

  1. Nem tudom mit csinálnék, semmi különleges nincs amit felmutathatnék, ami ér valamit a viadalon, de talán az eszemmel érnék a legtöbbet (semmilyen fegyverhez, harcművészethez nem értek...:( )

    Tetszettek a kérdések, kevésre válaszoltam, mert a legtöbb dolgot, amit már írtam előttem megírták, de nagyon jó volt!

    VálaszTörlés
  2. Hmmm... én szerintem azt csinálnám, mint Katniss és Peeta, vagyis nem mutatnám meg, hogy miben vagyok jól. Mondjuk semmi harcos dologban sem... xD

    VálaszTörlés
  3. Nekem még lenne kérdésem.szerintetek a jövőben lenne rá esély hogy nálunk is bevezetnék a viadalt különböző okok miatt? Ha igen akkor ti hogy reagálnátok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiírjam még plusz kérdésbe? :)

      Törlés
    2. Okés. Még akkor is, ha olyan lesz már ez a kérdésesdi, mint egy kiirthatatlan telenovella. :D

      Törlés
    3. Szerintem tök jók ezek a kérdések... Szeretem olvasni, hogy a többi fan mit gondol egy-egy adott HG dologról. A közvetlen környezetemben vaaan... *összeszámol* olyan hét ember, akik nyíltan szeretik a HG-t, és velük szoktam erről beszélgetni. De amúgy nem nagyon. Pedig tudnék.

      Törlés
    4. Egyetértek Bridget. Én senkit sem ismerek személyesen, aki szereti a könyveket/filme(ke)t. legalábbis nem vallják be...

      Törlés
    5. Én szívesen biztosítok ám ehhez felületet :)

      Törlés
    6. Én is egyet értek :)
      Vivi

      Törlés
    7. Időközben érkezett még ezen kívül is kérdés, szóval ezek mindenképp jönnek majd még hamarosan :D

      Törlés
  4. De jó! :) én egy embert sem ismerek aki szeretné a THG-t :(

    VálaszTörlés
  5. Hurrá! Jó ezeket a kérdés-válaszokat olvasgatni, különösen, hogy én sem ismerek senkit, aki igazán szeretné;)

    VálaszTörlés
  6. Bocsánat hogy ennyi kérdésem van :) de a kiválasztottak vezetékneveit lehet tudni?

    VálaszTörlés