2013. május 1., szerda

Futótűz "szó szerinti" előzetes

Azok számára, akik napi többszáz alkalommal kattintanak akár erre, akár más Éhezők Viadala rajongói oldalra, csak hogy valami újat, frisset kaphassanak a sorozatról, azoknak már minden újdonság ajándék. Ebből a megfontolásból készült el a Futótűz előzetesének egy egészen furcsa, "szó szerint" értelmezett változata. 

A Crushable cikke azt is elmagyarázza, mi ez, azok kedvéért, akik nem láttak még ilyet. Arról van ugyanis szó, hogy miközben megy (az amúgy hivatalos) előzetes, a háttérben eléneklik, mit is látunk pontosan. A cikk is kiemeli, hogy elég gagyi dologról van szó, viszont úgy fogalmaz - és talán Ti is érezhetitek így - hogy a dolog annyira rossz, hogy az már (majdnem?) jó. Ami engem illet, én nem teljesen vagyok odáig érte, de hogy sajátos az élmény, az biztos. Íme:

10 megjegyzés:

  1. Ez mekkora hülyeség... xD (de amúgy egész jó, főleg, mikor Katniss meg Haymitch beszélget)

    VálaszTörlés
  2. Jaj. :D Hát ez így szakdoga írás közben tökéletes felüdülés volt. :D A Lady Gagáson és a Sauron szemén felröhögtem. :D

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy az érettségi miatti végkimerülés okozza, de én ezen most iszonyat jót derültem :D És még a hangjuk is egész jó... köszönjük, hogy belinkelted! :) Lady Gaga :D:D Sauron szeme xD xD xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ennyit a fáradtságról... ne haragudj Ancsi, természetesen nem akarok a babérjaidra törni, csak Freud-i elszólásként sikerült a civil nevem odagépelni... bocsánat!

      Törlés
  4. Nem is rossz. :D A "Lady Gaga", Katniss és Haymitch, valamint a Snow és Plutarch részeken nevettem a legjobban. :D

    VálaszTörlés
  5. [hot gasp] OMG. Hát ez jó. :)

    VálaszTörlés
  6. Remélem nem sértek meg vele senkit, de ez szörnyű.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem jön be amúgy :)
      Csak ideillett, és elég sajátos, úgyhogy nem akartam eltitkolni!

      Törlés