2013. május 6., hétfő

Innen-onnan, 52.

Egyszerűen annyi minden van, hogy érdemes kicsit kitekinteni a filmen kívülre is.

Jennifer Lawrence ismét különböző magazinok elismeréseit tudhatja magáénak: az FHM a 100 legszexibb nőjének listája 20. helyére teszi, a Glamour UK pedig az 50 legjobban öltözködő nőjének 48. helyére.

Aki szerette a Napos oldalt a moziban, vagy aki még épp, hogy nem látta/nem ismeri a történetet, de kíváncsi rá, azok számára dupla jó hírem van. A film könyvváltozata április 18-a óta megvásárolható, a DVD pedig hamarosan, május 29-én jelenik meg. Íme a könyv- és a DVD borító, bár olyan fene-nagy különbség a kettő között nincs:


Jennifer Lawrence ugyan ritkábban mozdul ki, mégis A nagy Gatsby New Yorki premierjén látható volt:

Forrás: Just Jared

A folytatásban magyar nyelvű részleteket is láthattok Woody Harrelson Szemfényvesztők című filmjéről, vannak híreim Dayo Okeniyi-ről, és képek Alexander Ludwigról és Jena Malone-ről is.

Woody Harrelson nagyon várós Now You See Me című filmje Szemfényvesztők címmel kerül a hazai mozikba június 13-ától. A filmnek egy nagyon rövid magyar nyelvű szinopszisát találtam, van végre magyar feliratos előzetes, és egy mozgó poszter, ami úgy látszik, egyre nagyobb divattá válik. Az most jelent meg kinn, úgyhogy eredeti nyelvű, nem magyar.

A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők. Forrás: Port.hu


És a mozgó poszter:


Forrás: Huffingtonpost

Dayo Okeniyi nagyon pörög mostanában, úgy látszik, kezd bejönni neki a karrier.
A legfrissebb hírek szerint a Thresht alakító fiatal nigériai színész ezúttal Alex Pettyfer és Gabriella Wilde oldalán szerepelhet az Endless Love című filmben. A film egy szerelmi háromszögről szól, amely végül valamilyen sötét, katasztrofális dologba torkollik, Dayo pedig Alex Pettyfer karakterének rosszindulatú és vakmerő legjobb barátját alakítaná majd.

Dayo egyébiránt több újságban is megjelent az elmúlt időszakban: a kintiek láthatták a Complete Fashion címlapján, a Nylon Young Hollywood kiadásában és a Zooey magazinban is:


Alexander Ludwignak is van újságos megjelenése, ő az április HERO magazinban volt látható:


Jena Malonéről a 'TWELV' magazinban jelent meg néhány extravagáns kép:

5 megjegyzés:

  1. Uh én is nagyon várom a Szemfényvesztőket, de A Nagy Gatsby-t is... egyébként a külföldi oldalak természetesen mit emelnek ki abból, hogy Jen megjelent a premieren? Azt, hogy mennyire minimál sminkje van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert természetes szépség :)
      Amúgy engem olyan rohadtul hidegen tud hagyni a bulvár, meg hogy mit emelnek ki :D Érdekes a Gatsby annyira nem érint meg, kár, hogy Leo így megöregedett, meg meghízott, fiatal korában hatalmasan nagy rajongója voltam :P

      Törlés
  2. Én is vártam eddig a Szemfényvesztőket, de mióta múlt héten megnéztem az előzetest, már tényleg tűkön ülök :D És pont aznap lesz az utolsó vizsgám, szóval azt hiszem megvan mivel fogom ünnepelni az első sikeres évem a suliban :D Viszont ettől a mozgó posztertől elszédülök :)
    A Gatsbyt is várom, de nekem Leo külsejével fordított arányban van az, hogy mennyire kedvelem :D nekem egyre jobb és jobb:)

    VálaszTörlés
  3. Ez a film nagyyon érdekel...egyből fel is vetettem barátnőimnek hogy menjünk moziba :DDD

    VálaszTörlés
  4. Már nagyon várom a Szemfényvesztőket, amióta megjelent az előzetes :D

    VálaszTörlés