2013. január 27., vasárnap

Toby Jones Jennifer Lawrence-ről és Francis Lawrence-ről

Az NME hozott le egy rövidke cikket, amelyben Toby Jones nyilatkozik a két Lawrence, a rendező és a főszereplő kapcsán. Nem sokkal több, mint egy múltkori hasonló nyilatkozata, de amikor ennyire nincs hír, talán a kevesebb is több, mint a semmi.


Toby Jones úgy véli, az Éhezők Viadala sorozatának előnyére válik majd az új rendező. 
A színész, aki Claudius Templesmith szerepét alakítja a sorozatban, azt mondja, a folytatás rendezőjének, Francis Lawrence-nek más elképzelései, és más egyénisége van, mint az első rész rendezőjének, Gary Rossnak.

Jones így fogalmazott:
- Azt mondanám, hogy másik rendező, másféle érzékenységgel. Szerintem szeretné ő is letenni a maga védjegyét. Lehet, hogy közhely, de az ember szeretné megtisztelni ezeket a nagyon sikeres könyveket, és egy kicsit szeretne hozzá is tenni. 

Azt is elmondta, hogy hatalmas tisztelője Jennifer Lawrence-nek, aki a sorozat főhősét, Katniss Everdeent alakítja, amit a színésznő a képernyőn és azon kívül mutatott magabiztosságával ért el. 
- Ott voltam a Golden Globe-on és láttam, amikor átvette a díjat, amelyet a Napos oldalért kapott. - mondta Jones.
- Együtt dolgoztam vele a Serena című filmben, amely majd később jelenik meg az év során. Jennifer nagyon figyelemre méltó. Nem beképzelt, nem villog, nem arrogáns, hanem egy hihetetlenül egyenes ember. És ezek a vörös szőnyeges megjelenések, lehet, hogy Önöknek újságíróknak természetesek, nekünk színészeknek, azonban nem azok. Jennifer pedig már letett valamit a képernyőre. Mélyen tisztelem emiatt.

Azt is bevallotta, hogy neki nincs olyan kiemelkedő szerepe ezekben a filmekben:
- Hébe-hóba megkérnek, hogy jöjjek be, és improvizáljak kicsit Stanley Tuccival egy délután erejéig. Megkérnek, hogy repüljek Amerikába, hogy improvizáljak egy délutánon át - nem a legkeményebb, legkiemelkedőbb munka. Nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek, mert szerintem a könyvek óriásiak. Tudom a lányaimtól, hogy odáig vannak a könyvektől. Én pedig örömmel képviselem, amit ők olvasnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése