2013. január 13., vasárnap

Innen-onnan, 44.

Nem merem állítani, hogy újra rendszeres lesz a rovat, de egyrészről régen is volt már, másrészt pedig volt pár megjelenés a napokban, amelyeknek külön-külön bejegyzést semmiképp nem szentelnék.

Jennifer Lawrence a héten szerintem minden este valamilyen díjátadón vagy party-n vesz részt. A szerdai People Choice Awards és a csütörtöki Critics Choice Awards után pénteken a W magazin Golden Globe partyján, tegnap pedig a BAFTA Los Angelesi Season Tea partyján jelent meg. Íme egy-egy kép a két megjelenésről, aki pedig még nézelődni szeretne, a forrásokban további képeket is talál. Ne feledjük, ma este pedig a Golden Globe Awards kerül megrendezésre, szóval Jennifernek ma is ki kell bírnia kedvenc kanapéja és sorozatai nélkül ;)

Forrás: Zimbio és Zimbio

Az már nem tudom, hogy fért bele, hogy tegnap este egy újabb díjat is átvegyen, mégis ez történt. Jennifer Lawrence a Los Angelesi Filmkritikusok díját vehette át a Napos oldalban nyújtott teljesítményéért a Legjobb színésznő kategóriában. 

Forrás: Zimbio

Liam Hemsworth is bulizik, őt január 9-én [vélhetően a PCA után] fotózták a Quantas Spirit of Australia fantázianevű bulin. Az úriember pedig ne felejtsük: ma tölti be 23. életévét!


Amiről lemaradtunk az az, hogy Liam a Futótűz ráeső részének forgatása végeztével [mert ugye ő Hawaii-ra már nem utazott], visszatért a Paranoia forgatására, amelyről még decemberben kaptunk pár forgatási képet. Azt gondolom azonban, hogy a vizuális élményérték nem kopott meg a hetek alatt, úgyhogy íme két kép még tavalyról:

Forrás: Just Jared

A filmből egyébiránt nemrégiben egy újabb jelenetfotó is megjelent, nem olyan izgi, akit érdekel KATT IDE.

A folytatásban Elizabeth Banks, Jena Malone, Lenny Kravitz, Isabelle Fuhrman, Leven Rambin és Alexander Ludwig.


Elizabeth Banksről mindig sok minden van, bár igyekszem a filmes vonalon haladni. Ezt illetően pedig kaptunk róla a napokban egy jelenetfotót az odakinn január 25-én megjelenő Movie 43-ból, és egy forgatási képet a Walk of Shame-ből. Ez utóbbi film csak jövőre kerül bemutatásra és ITT olvashattatok már róla korábban. 


W magazin Golden Globe partyján Jennifer Lawrence mellett Jena Malone is megjelent, róla is jelentek meg remek képek:

Forrás: Zimbio

Lenny Kravitzről már többször olvashattuk, hogy Éhezők Viadala-beli karakteréhez, a stílustanácsadó Cinnához hasonlóan ő is szereti és érti a divatot. Ennek egyik tanúbizonysága, hogy őt nevezték ki az  Eleven Paris’ Spring 2013 márka kollekciójának nagykövetévé. 


És akkor pár szó néhány régebbi szereplőről is:

Isabelle Fuhrman a Dior Beauty Golden Globe elővacsoráján vett rész. Ő is szép volt és a környezet is exkluzív:

Forrás: WWD

Leven Rambinról a Vanity Fair olasz kiadása számára készítettek fotósorozatot, amelyről szkenneket kaptunk, illetve egy videót a fotósorozat készítésének kulisszái mögül, amelyet ITT nézhettek meg.





És végül, hogy valamelyik fiatalabb pasiról is láthassunk képet (Liam Hemsworth-ön kívül) Alexander Ludwigról érkeztek forgatási képek a Lone Survivor forgatásáról. A filmről szintén írtam korábban, ITT.


Forrás: OneHeadLightInk

1 megjegyzés: