2013. január 25., péntek

A Futótűz a Movie Brawl döntőjében !

Hát, ha az előző forduló kemény volt, akkor nem tudom, mit mondjak most, amikor úgy nyerte meg az MTV Movie Brawl aktuális fordulóját a Futótűz, hogy a Percy Jackson többször is volt, hogy vezetett a hét során. Most már a másik ágon sem volt egyszerű a győzelem, a Végzet Ereklyéi 53,74%-kal nyertek "csupán" a Spring Breakers ellen. 


A döntő ma estétől január 28-a, hétfő estig [magyar idő szerint számolva kb. este 6 óra körül szokták lezárni a szavazást] tart, akkor derült ki véglegesen, melyik filmet várják legjobban az MTV nézői! :) Hogy a szavazás még izgalmasabb legyen, ezúttal a részeredményeket elrejtették előlünk az MTV munkatársai. Szavazni továbbra is EZEN A LINKEN lehet, amelyet az oldalsávban is megtalálhattok! Jó szavazást mindenkinek!! :)


3 megjegyzés:

  1. hm, most nézem, hogy tavaly második lett az Éhezők Viadala. :O Gyanítom, idén is ezüst érmesek leszünk. Kiváncsi vagyok milyen eredménnyel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utolsó leheletünkig nyomjuk azt a gombot ;)
      Az a döbbenet amúgy, hogy tavaly a Cosmopolis nyert. Ami aztán a moziban nem hozta a várakozást. Szerintem a nézőszám is alacsony volt, meg a film is, hm... Mondjuk, ahhoz, lehet én voltam kevés :)

      Törlés
    2. Ez így van. :D Szorgalmasan szavazok. :)
      Én nem láttam mondjuk a Cosmopolist, de egyébként is érdekes volt a tavalyi mezőny. Abból, hogy a Bosszúállók csak az első 16-ba jutott be, tovább nem, miközben néző sereget vonzott, látszik, hogy nem igazán számít ez a szavazás. Gondolom én, hogy a Cosmopolisra se a sztorija, mint inkább a főszereplője miatt szavaztak. ;) (Bár az ledöbentett, hogy legyőzte a Breaking Dawn-t.)
      Az idei mezőnybe több potenciált látok, főként, mert sok a könyvadaptáció, amikre én is beülnék. :)

      Törlés