2013. január 5., szombat

Nagy várakozás övezi a Futótűz moziváltozatát

Bár tudom, hogy ezt sejtjük, de íme újabb két megerősítés, két különböző forrásból.

A Fandango saját olvasóit kérdezte még a 2012-es év vége előtt, hogy mit is várnak az idei évtől, már ami a mozit illeti:


A filmeket illetően egyértelmű a Futótűz várható sikere, az olvasók ugyanis úgy gondolják, az Éhezők Viadala: Futótűz az év legnagyobb kasszasiker várományosa. Ezt a Hobbit folytatása, majd a Vasember 3. része követi. Leszorultak ugyan a dobogóról, de sokan várják az új Star Trek filmet és Leonardo DiCaprió új filmjét, A nagy Gatsby-t is.

A feltörekvő színészek listáján 2. helyen szerepel Sam Claflin, aki minden bizonnyal elnyeri majd sokak szívét a Futótűzben való alakításáért. Nagyon furcsa ezt így leírni, amikor még egyetlen képkockát sem láttunk a filmből, ám Claflin sorsa abban a pillanatban pecsételődött meg, amikor aláírt a szerepre. Bármennyi ellenzője is volt, vagy van is még, majdnem biztos, hogy nem menekülhet meg a sikertől. Ezt a listát egyébként Henry Cavill vezeti, aki a Halhatatlanokban (szerintem) már bizonyított, idén pedig majd Az acélemberben látható. A listán az egykori Finnick-várományos Armie Hammer áll a 3., Jennifer Lawrence barátja, Nicholas Hoult pedig az 5. helyen.

A legszexisebb színésznők listáján is akad Éhezők Viadala vonatkozás, természetesen Jennifer Lawrence személyében, aki az olvasók szerint az 5. legszexisebb színésznő az idei évben. 
Aki a többi Fandango listára kíváncsi, itt megtalálja.

Persze mondhatjuk, hogy ezek a listák a rajongók véleményét tükrözik, ám a Hollywood Reporter cikke szerint még a Wall Street Journal elemzője szerint is kiugró sikerre számíthat a film:
Bár még csak alig néhány napja kezdődött az új év, a Wall Street befolyásos elemzője máris megjelentette 2013-as, média szektorra vonatkozó előrejelzéseit, azt sugallván ezzel ügyfeleinek, hogy az év legjobb filmje a Lionsgate által gyártott Az Éhezők Viadala: Futótűz lesz, az év legnagyobb csalódása pedig A magányos lovas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése