2013. január 15., kedd

Toby Jones a Futótűzről a Golden Globe-on

Toby Jonest az MTV-s Josh Horowitz kapta el pár egy rövid nyilatkozat erejéig, amelyben a Futótűzről és Francis Lawrence új látványvilágáról beszél:

- [Francis Lawrence] teljesen más ritmusban dolgozik. Teljesen más látványvilágot hoz létre, ami tetszeni fog az embereknek. - mondta Jones az MTV-nek. - Teljesen más módon ábrázolja a filmet, amelyről nem igazán beszélhetek. Nagyon izgalmas ez, és sokkal drámaibbá teszi a Viadalt magát is.

- Én azért szeretek dolgozni a filmben, mert együtt dolgozhatok Jennifer Lawrence-szel. Persze nincs közös jelenetünk, de együtt dolgozhatunk egy másik filmben is, amelyben szintén Bradley Cooper a partnere, a Serenában.

A színész arról is beszélt, hogy Claudius Templesmith szerepe a következő részben sem lesz sokkal nagyobb, mint az Éhezők Viadalában:

- Attól tartok. - mondta, amikor megkérdezték ezzel kapcsolatban. - Azért vagyok itt, mert a gyerekeim szeretik a könyveket. Az én karakteremről nem lehet olyan sokat tudni. De a gyerekeim örülnek, amiért benne vagyok a filmben. És itt legalább Jennifer Lawrence-szel is együtt dolgozhatok, hát ezért vagyok itt.

Az ugrás után az érdeklődők megnézhetik az eredeti videót is:




1 megjegyzés:

  1. Mindig elmosolyodok, mikor olyan emberek beszélnek szinte gyermeki lelkesedéssel Jen-ről, akiknek a karrierje majdnem vele egyidős :)
    Toby Jonest pedig különösen kedvelem:)

    VálaszTörlés