2013. január 2., szerda

Nem torrenteznek az Éhezők Viadala rajongók

Na, ennek viszont kifejezetten örülök :)

Amikor a múltkorában a magyar nyelvű Éhezők Viadala-vonatkozású cikkekből tallóztam, akkor rátaláltam arra a listára is, amely azokat a filmeket sorolta fel, amelyeket a legtöbben töltöttek le az országban. Már akkor is csodálkoztam, hogy népszerűsége ellenére az Éhezők Viadala filmváltozata nincs rajta ezen a listán, ám a Hír24 cikke ezt most ki is emeli: 
"Másrészről, hogy van néhány olyan film, amelynek hiánya roppant látványos. Ilyen (szerintünk) az Éhezők viadala vagy a legutóbbi James Bond-film, a Skyfall. S bár az utóbbi az év végén jelent meg, a márciusi debütálású túlélési tinédzser valóságshow-nak nincs ilyen kifogása."

A legtöbbet letöltött filmek listáját a fenti linken megtaláljátok.
És hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, leírom, amit nemrégiben hallottam egy rendőr által tartott előadáson: Az, hogyha valaki saját célra letölt filmet, zenét, az nem bűncselekmény, ám ennek másolása, terjesztése (Pl. beteszed chat-be a linkjét) már az. Ez az oka annak, hogy nem szeretnék ilyet látni a chatben és amiért a hasonlókat a továbbiakban is moderálni fogom. Nem szokott sok ilyen történni, nem azért írom, hanem a tisztánlátás érdekében. Megértéseteket köszönöm! :)

1 megjegyzés:

  1. na ez tényleg jó :) én saját használatra is csak olyat töltök le, amiről tudom, hogy úgyis megveszem előbb-utóbb dvd-n és miután megvan le is törlöm

    VálaszTörlés