2013. január 13., vasárnap

Nem ért még véget a Futótűz forgatása

Bár már Hawaii-on is befejeződött a forgatás, a Belfast Telegraph-ban megjelent legújabb Jennifer Lawrence cikk arra utal, nem értek még véget teljesen a Futótűz forgatási munkálatai. Igazából nem meglepő a tény, hiszen a Lionsgate nyilvános oldalán az Éhezők Viadala esetében is hivatalosan bejelntette, amikor ez megtörtént, ám most decemberben (és azóta se) nem történt még erről bejelentés. Íme a Belfast Telegraph cikke, ami az X-Men folytatása kapcsán íródott:

Jennifer Lawrence elmondta, hogy örömmel várja, hogy újra együtt dolgozhasson korábbi X-Men: Elsők munkatársaival a filmsorozat következő részében.
A színésznő a mutáns Mystique karakterét játszotta a 2011-ben készült szuperhősös filmben, és újra visszatér hozzá az X-Men: Jövendő múlt napjaiban, ahol Michael Fassbender és James McAvoy társaságában látható. 
- Nagyszerű lesz mindenkit újra látni. Nagyon izgalmas - mondta.
A 22 éves színésznő azonban nem tudott további részleteket a forgatásról:
- Fogalmam sincs. Nem mondják meg. - tette hozzá.


Jennifer - akit a BAFTA díjára is jelöltek a Napos oldalban látható előadásáért - a második Éhezők Viadala filmen, a Futótűzön is dolgozik. 
- Most van egy kis szünetünk, aztán visszamegyünk, és azt hiszem, valamikor márciusban befejezzük a forgatás érdemi részét. - mondta. 

5 megjegyzés:

  1. Hoppá. Pedig már teljesen elhittem, hogy vége a forgatásnak. Na, nem is baj, hogy még nincs vége. :)

    VálaszTörlés
  2. Ennyi volt a cikk. Ha lesz konkrétabb infó, írni fogok róla.

    VálaszTörlés
  3. Csodálkoztam is hogy csak ennyi lett volna a forgatás..?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy eredetileg ennyi lett volna. Nem volt ez kevés, hisz szept. 10-től ment dec. 21-ig, az atlantai és a hawaii részek között 1 hét pihivel. Annyi, hogy közben kiderült, hogy az X-Men forgatása elcsúszott, január helyett csak vagy áprilisban kezdődik, ezért (erről tán volt is egy cikk), hogy a Futótűz forgatása is csúszhat, valszeg erről van szó. Azért szerintem a lényeg dobozban van :)

      Törlés
  4. Ha márciusig csinálják, akkor azért még pár hét munkájuk lesz (még, ha nem is most azonnal kezdik)...jó hosszú forgatási idő

    VálaszTörlés