2013. január 14., hétfő

Jennifer Lawrence és Taylor Swift nyilatkozatai a Golden Globe-on

Jennifer Lawrence a Popsugarnak mondott pár mondatot a Golden Globe díjátadóján:

A Golden Globe-bal kapcsolatos érzéseiről: Úgy össze vagyok zavarodva és olyan boldog vagyok. Ez igazán izgalmas.

Miért érzi magához közel [Napos oldalbéli] karakterét: Talán azért, mert szeretem a karaktert, szeretem Davidet [O'Russelt] és az ő csodálatos forgatókönyvét.

Van olyan számod Neked is, ami úgy beindít, mint a filmben a My Cherie Amour? Come On Baby Light My Fire. Egyszer elvesztettem egy teniszmeccset és totális hisztit csaptam, így aztán minden alkalommal, amikor meghallom ezt a számot, a falhoz akarok vágni egy teniszütőt.

A Bradley Cooperről való közös munkáról és az Oscar-jelölésről: Nagyon jó érzéseim vannak mindkét dologgal kapcsolatban. Bradley fantasztikus színész és csodálatos vele együtt dolgozni és hihetetlen személyiség. És nagyon jól esett az Oscar-jelölésem. Csodálatos érzés.


A JLaw becenévvel kapcsolatos érzéseiről: Ez már így megy évek óta. Azt hiszem, hetedikben kezdtem mondogatni az egyik tanárom, de Will Ferrelltől hallani ugyanezt, hihetetlen. Most jó sok SMS-t kapok majd emiatt.

Az Oscarral kapcsolatos gondolatairól: Most majd izgulhatok emiatt, úgyhogy nem. Inkább nem is gondolok rá. Mindenkinek odaadtam volna a stábból. De az, hogy én és az Oscar, az együtt nekem túl sok izgalom.

A ruhájáról: Ez egy Dior Haute Couture ruha. Legalább 40-en tuszkoltak bele - na jó, hárman. Sose szerettem magassarkúban járni.

A szerep megszerzéséről: Nem voltam alkalmas a szerepre. Túl fiatal voltam, de szerintem megoldottuk. Az utómunkálatok során javítottunk a helyzeten.

Az ugrás után pedig Taylor Swift mesél a Safe and Sound keletkezésének körülményeiről az E!Online-nak:


- Ez egy olyan szám volt tőled, amit nem magadról írtál, hanem valaki másról - emelte ki a lényeget az E! riportere Ryan Seacrest, aki az Éhezők Viadala betétdalával, a Safe and Sounddal kapcsolatosan.
- A változatosság kedvéért - értett egyet Taylor Swift, aki csodálatosan festett sötétlila Donna Karan Atelier ruhájában. 

- Érdekes volt, mert a Lionsgate odajött hozzánk, és azt mondták: "Szeretnénk, ha írnátok egy dalt Katniss szemszögéből, szeretnénk, ha teljesen beleélnétek magatokat a helyébe, hogy honnan származik" és fantasztikus lehetőségeket kaptunk mindehhez - áradozott Swift - Suzanne Collinstól, a könyv írónőjétől és Jennifer Lawrence-től, aki a filmben alakította Katnisst.

- Szerzőtársaim, a Civil Wars és T Bone Burnett is csodálatosak voltak. - tette hozzá. - Megvolt az elképzelésünk, hogy a dal arról az emberi együttérzésről és részvétről szóljon, ami mindvégig áthatja ezt a hihetetlen filmet, minden egyes akció és küzdelem során is. 

- Ki szerettük volna emelni a tényt, hogy a szív milyen fontos jelentőségű.

1 megjegyzés:

  1. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?
    I mean, what you say is fundamental and all. However think of
    if you added some great graphics or video clips to give your posts more,
    "pop"! Your content is excellent but with images and clips, this website could undeniably be one of the very best in
    its field. Amazing blog!

    Also visit my page ... ways to get instagram followers

    VálaszTörlés