2012. június 22., péntek

Újabb két Johanna jelölt

Na, még jó, hogy az előbb számoltam be a szereplőválogatás állásáról, mert azonnal érkeztek közben az újabb hírek, mégpedig a The Playlist cikke formájában, amely szerint Mia Wasikowska és Zoe Aggeliki is versenyben vannak Johanna szerepéért, sőt, a cikk szerint jó esélyek vannak rá, hogy Aggeliki a napokban alá is ír a szerepre. 



Mia Wasikowska-t az Alice csodaországban főszereplőjeként láthattuk, de Josh-sal is játszott már együtt, mégpedig A gyerekek jól vannak-ban alakította Josh nővérét. 

Zoe Aggeliki lényegesen szerényebb filmlistával rendelkezik, ő a jövőre bemutatásra kerülő R.I.P.D című filmben és a mostanában forgatott Percy Jackson és a Szörnyek Tengerében lesz majd látható, szintén jövőre, amely filmben Leven Rambin és Stanley Tucci is szerepelnek. 

A képen a világos hajú lány Mia, és a barna Zoe. Nálam Zoe lenne a nyerő, de Mia-t is el tudom képzelni Johannaként :) És persze ez a fenti még csak a 'pletyka' kategória, amint lesz hivatalos infó, jelzem :)
Forrás: The Playlist

5 megjegyzés:

  1. Most őszintén: csak engem irritál, hogy milyen egyszálbélű csajokat akarnak Johannaként látni a rajongók?! Az a nő baltával dobálózik! Hosszú hónapokig kellene edzeni, mire valami izom rámászna ezekre a csajokra. Ide minimum Gina Carano fiatalabb kiadása kéne (aki látta a Haywire-t, az tudja, miről beszélek), és valaki olyan, aki emellett még színészkedni is tud. Hát nem könnyű… De ez persze csak az én véleményem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyi, hogy ezek már nem rajongói Johannák, ha jól rémlik.
      Az egyszálbélről meg annyit, hogy Az _Éhezők_ Viadaláról beszélünk, amelyben épp Jen nem megfelelő alkatú, de lehet, hogy ebbe nem érdemes belemenni. :) Ezzel együtt abban egyetértünk, hogy az illetőnek gyúrnia kell majd vállra!

      Törlés
    2. Jó, de ez már a Nagy Mészárlás, itt ne legyen senki gizda, max a morflingosok. De ha sikerül legalább egy fele olyan jó színésznőt találni, mint Jennifer, akkor bánom is én... De egy ilyen Zoe kaliberű csaj akkor is röhejes lenne. És nem fiatalok ők egy kicsit?

      Törlés
    3. Jó, meggyőztél, a Győztesek már jó ellátásban részesülnek, valóban nem éheznek. Különben épp emiatt voltak fenntartásaim Jennifer Lawrence-szel, hogy ő aztán nem vékony/sovány, gömbölyded alakja mennyire lesz jó a filmben. És bár zavart, hogy nem fektettek hangsúlyt arra, hogy milyen az alkata (és egyáltalán: a filmben egyik szereplőről sem rítt le, hogy éhezik), azért a szerepet jól alakította. És szintén: amennyire fiatal ez a csaj, annyira idős Jennifer Lawrence Katniss-nek :)

      Viszont, és most megkerestem: "Úgy nyerte meg a Viadalt, hogy mindenkivel elhitette, hogy gyenge és gyámoltalan", úgyhogy ennek pont megfelel az egyszálbél alkat.

      És bár véleményünk lehet, de egyrészről nem vagyunk hatással a választás kimenetelére, másrészről pedig képtelenség olyan Johannát (Finnick-et, ...) választani, ami mindenkinek bejön. Meglátjuk :) Amilyen szakaszban jelenleg vagyunk, én bőven el tudom képzelni, hogy majd egy sokadik jelölt kapja a szerepet. Én azért szurkolok Zoe-nak :)

      Törlés
  2. Így első ránézésre Zoe - t tudnám elképzelni Johannának. Miát max. Cashmere - nek :p. De ha megkapja a szerepet, nem ártana egy kicsit rágyúrni...

    VálaszTörlés