2012. június 28., csütörtök

Jannifer Lawrence és Elizabeth Banks a Futótűzről

A Los Angeles Times nemrégiben beszélgetett Jennifer Lawrence-szel, amely során a Futótűz is szóba került:

Pár szó erejéig a tizenévesek élet-halál harcáról beszélünk, amelyet a közönség nagy örömmel követ, ám (remélhetőleg legalábbis) ennek a filmnek nem sok köze van ahhoz a világhoz, amelyben mi élünk. Jennifer Lawrence azonban - aki az Éhezők viadalában Katniss Everdeen szerepét alakítja - véleménye szerint a film folytatása sokkal több valószerű elemet kínál majd. 

- Ez az új film nagyon valóságos lesz, ami miatt különösen izgatott vagyok. - mondta a 24 Frames-nek a Futótűzről, amelyet Francis Lawrence rendez majd. - Nagyon tetszik ez a hozzáállás, amely nagyban hasonlít ahhoz, amit Gary Ross-nál is szerettem. - tette hozzá. - Az hogy a történetet ilyen valószerűen ragadja meg, amelyett, hogy képzeletbeli dolgok részleteiben mélyedne el. 

Lawrence elmondta, hogy már találkozott a rendezővel, és úgy véli, [Francis Lawrence] összességében azt a munkát próbálja folytatni, amelyet Ross elkezdett, amikor szélesvászonra adaptálta Suzanne Collins sorozatának első kötetét. - Nem akar semmit sem újra feltalálni. - mondta.
Forrás: L. A. Times

Next Movie rövidke videóinterjújában (amelyben hosszabban beszél a Hétköznapi emberekben játszott karakteréről, amely nagyon közel áll hozzá, hiszen egy átlagos anyukát játszik) arról kérdezik Elizabeth Bansk-et, miért várja izgatottan az Éhezők Viadala Futótűz című folytatását:


- Nem tudom még pontosan, mire akarják majd helyezni a hangsúlyt a filmben. Ezt épp mostanában találják ki. De nagyon várom, hogy visszabújhassak Effie bőrébe, és körbejárhassuk a Körzeteket. Igen, ez nagyon klassz lesz, hogy láthatjuk majd a többi Körzetet.
Forrás: Next Movie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése