2012. június 24., vasárnap

Innen-onnan, 23.

Ezen a hétvégén (június 23-24-én) egy kétnapos Éhezők Viadala Rajongói Találkozót rendeznek Chicagoban, amelynek első napi/esti programja egy olyan gálaműsor volt, amelyen a rajongók mindenféle Éhezők Viadalához kapcsolódó jelmezekben jelenhettek meg. Ebből hozok párat először:



A program ma folytatódik, amikor is már a film néhány szereplője is megjelenik. A rajongók találkozhatnak Willow Shields-szel, Amandla Stenberg-gel, Dayo Okeniyi-vel, Jacqueline Emersonnal, Nelson Ascencio-val (Flavius), Kimiko Gelmannal (Venia), Brooke Bundy-val (Octavia) és Eric Henninggel (ő alakítja az egyik noname Játékmestert, korábban ITT már olvashattatok vele interjút). Természetesen a mai nap eseményeiről is hozom majd a híreket (holnap, ha gép elé kerülök :).

És akkor az ugrás után lássuk a többi aprót. Ezúttal Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Elizabeth Banks és Josh Hutcherson Éhezők Viadalán kívüli projektjeivel kapcsolatosan.


Liam Hemsworth lesz a Bench [ruházati cég] egyik új reklámarca. A cég most több fiatal színésszel kötött reklámszerződést, köztük Liam-mel is, akinek arcával utcai plakátokon és hirdetőtáblán reklámozza termékeit a cég. (Reménykedjünk abban, hogy fürdőnadrágot is gyártanak, nem csak zakót meg hosszú cuccokat ;)

Liamról egyébiránt újabb képek érkeztek az Empire State forgatásáról. Nem bánjuk :)

Képek a Zimbio-ról


Donald Sutherland egyik készülő filmjének, az Assassin's Bullet-nek nézhetjük meg az előzetesét. A film egy remek akciódrámának tűnik, amelyről egy rövid leírást és egy posztert is találtam. Magyar bemutató időpontot azonban sajos nem. 


Amikor egy ismeretlen igazságosztó Amerika legkeresettebb terroristáit elkezdi sorra meggyilkolni Európában, az amerikai nagykövet (Donald Sutherland) magához rendeli az egykori FBI ügynököt (Christian Slater), és felkéri, hogy nyomozza ki, ki áll az események hátterében.



Egy új jelenetet láthattok még az Elizabeth Banks főszereplésével játszott Hétköznapi emberekből a Just Jared oldalán, és egy kulisszák mögötti videót Josh Hutchersonnal a The Forgerből a CraveOnline oldalán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése