2012. június 14., csütörtök

Újabb Éhezők viadala jelölések két díjkiosztón is

Először is köszönet Fanninak, aki felhívta a figyelmünket a Do Something Awards-ra. A VH1 díjkiosztó gálája augusztus 21-én kerül majd megrendezésre, és ennek első szakaszában arra kérnek minket, hogy több lehetséges jelölt közül segítsünk összeállítani a végleges jelöltlistát (amely gondolom, minden kategóriában azonos számú - vélhetően 5 - végső jelöltet jelentene). 
Jelen pillanatban két kategóriában van Éhezők Viadalával kapcsolatos jelölt: maga a film az a Film kategóriában, a férfiak között pedig Josh Hutchersont és Liam Hemsworth-t is megtaláljuk.

Többen felróttátok, amiért Jennifer Lawrence nem szerepel a Legjobb színésznők listáján, nos, ha jól értem a felhívást, ezen lehet segíteni, csak ajánlani kell őt! A szavazáshoz a Facebook vagy Twitter azzonosítóddal tudsz bejelentkezni, és már kattolhatsz is! :) Jelöljétek tehát Jennifert is, ha hiányoljátok!! :))


Amúgy nem ennyi jelölt van ám, hanem a jobbra nyíl mentén lehet meglátni a továbbiakat is!

A Teen Choice Awards-on az Éhezők Viadala (első) hat kategóriájában való jelöltségéről már korábban  írtam, ám most egy második hullámban újabb öt jelölést kapott a film. Íme most már a teljes lista:

  • Choice Film: Sci-Fi/Fantasy
  • Choice Színész: Josh Hutcherson Az éhezők viadalában, és az Utazás a rejtélyes szigetre c. filmben nyújtott alakításaiért
  • Choice Színésznő: Jennifer Lawrence  Az éhezők viadalában nyújtott alakításáért
  • Choice Könyv: Éhezők viadala trilógia
  • Choice Női Előadó Kislemeze: Taylor Swift-től az Eyes Open [Hogyhogy nem a Safe&Sound??] illetve Taylor Swift, mint Country előadó is jelölve lett, de azért annyire ezt nem tekinteném Éhezők Viadala jelölésnek. 
  • Choice Jópasi: Liam Hemsworth 
  • Choice Movie Kapcsolat: Jennifer Lawrence és Amandla Stenberg
  • Choice Movie Csók: Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson
  • Choice Movie Rosszfiú: Alexander Ludwig
  • Choice Movie Scene Stealer, férfi: Liam Hemsworth
  • Choice Movie Scene Stealer, női: Elizabeth Banks
Ezt a Scene Stealert már megint képtelen vagyok frappánsan megfogalmazni magyarul, hogy rövid is legyen, és ki is fejezze azt, hogy valami olyan mellékszereplőről van szó, aki valamely jelenet során erőteljesebb hatást kelt, mint a főszereplő.
Az meg tök fura, hogy ebben a 'kapcsolat' kategóriában Amandla Stenberg szerepel Jennifer mellett, főleg, hogy az angol eredeti a 'chemistry' szót használja, amelyet eddig Josh és Jennifer között olvastam rengeteget épp ezért egyfajta vonzalomként fogalmazom általában. Nyilván ugyanaz akar ez lenni, amit a magyarban egyre többször 'kémia'-ként láthatunk. 

Ne feledjétek, a Teen Choice Awards július 22-én kerül megrendezésre, szavazni pedig ITT lehet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése