2012. június 4., hétfő

Éhezők Viadala az MTV Movie Awards-on, folytatás

Onnan folytatom, ahol az előző bejegyzést abbahagytam, vagyis a díjátadón elhangzott nyilatkozatokkal:

Legjobb harcjelenet: Katniss, Peeta, Cato harc

Ezen persze lehetne vitatkozni, de kinti rajongótársaink szerették annyira, hogy erre szavazzanak, úgyhogy erre utalhatott Alexander Ludwig it tweetjében a múlt héten, amikor azt mondta: "Nyertünk!" (Mondjuk én titkon azért szurkoltam, hogy a 'Legjobb stáb' címet vigyék el [ha már az Alkonyatot nem jelölték erre a címre], de majd legközelebb...


- Hűűű, ez nagyon klassz! - mondta Hutcherson a közönségnek, aki a Legjobb férfi előadó díját is megszerezte előtte. - Mindig is szerettem a kaszkadőr dolgokat, a producerek viszont utáltak ezért, sosem akarták, hogy én hajtsam végre ezeket. 
- Minden reggel hattól éjszakáig forgattunk, úgyhogy csodálatos élmény volt - osztotta meg a rajongókkal Alexander, mielőtt megköszönte volna nekik támogatásukat.

A legjobb smink/jelmez: Elizabeth Banks

Igazából 'Best On-Screen Transformation' volt a díj neve, de ember legyen a talpán, aki lefordítja frappánsan magyarra [Természetesen, akinek van erre ötlete, szeretettel fogadom :)].


- Szeretném megköszönni az MTV-nek, hogy itt lehetek. Köszönöm, köszönöm, köszönöm, MTV. Ez életem legszebb pillanata. 

Banks azzal folytatta, hogy megköszönte Gary Ross rendezőnek, és az ő átalakító csapatának: Ve Neill-nek, Linda Flowers-nek and Judianna Makovsky-nak - és a férjének is köszönetet mondott. 
- [A férjem] mindenhova elkísér, és valószínűleg most ő is épp olyan ideges, mint én - mondta nevetve. - Aranyos. Köszönöm!

És amit NEM nyert meg A Viadal:
  • A legjobb film: Alkonyat - Hajnalhasadás, 1. rész
  • Legjobb feltörekvő színész - Shailene woodley
  • Legjobb szereplőgárda: Harry Potter
  • Legjobb csók - Robert Pattinson és Kristen Stewart az Alkonyat - Hajnalhasadás, 1-ben.
  • Legjobb hős - Harry Potter
A győztesek teljes listáját ITT találjátok. 

Még hozom majd a nyilatkozatokat a nap során.

1 megjegyzés:

  1. bár még nem néztem meg a díj átadót, de tervbe van. annyira örülök, h nyertek 4 díjat.. bár szerintem megkaphatták volna a legjobb csókot is.:)

    VálaszTörlés