2012. június 22., péntek

Stanley Tucci az Éhezők Viadaláról

Stanley Tucci-val a Wall Street Journal készített interjút, amely során a rajongóiról, és Gary Ross távozásáról kérdezték:

Milyen jellegű visszajelzéseket kapott, mióta megjelent Az éhezők viadala? Sok új fiatal rajongója lett?
Ez nem kérdés... Ez egy új demográfiai hullám, hiszen azon fiatalok közül, akik ezt a filmet nézik, sokan nem látták Az ördög Pradát visel-t, hiszen akkor még túl fiatalok voltak. Ezt is hasonló korosztály nézi, de ők másik emberek. Soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. A menyasszonyom volt az, aki erősködött, hogy 'El kell vállalnod!'. Mire én: 'Valóban?' Erre azt válaszolta, hogy 'Stanley, ezek a könyvek annyira sikeresek és tényleg nagyon jók!'

Mit mondanak Önnek Az éhezők viadala rajongók?
A gyerekeim fociznak, és az ember látja, hogy a másik csapat srácai azon tanakodnak, hogy 'Ez a fickó meg mit csinál itt?' Ők azt hiszik, hogy én nem teszek hétköznapi dolgokat. És ez klassz. Nagyon büszke vagyok arra, hogy szerepelhetek a filmben. Nagy élmény volt. Az egyik legnagyobb, amely valaha is ért az életben.

Miért?
Nagyon megszerettem a történetet. Tetszett, hogy van szocio-politikai mondanivalója. Szeretem, hogy a főszereplő egy ilyen hihetetlen, erős fiatal nő. És kedvelem Gary Ross-t.

Mi a véleménye arról, hogy Az éhezők viadalának új rendezője lesz Francis Lawrence személyében?
Szomorú vagyok, amiért nem Gary csinálja. De úgy hallottam, ez a fickó is igazán nagyszerű. Reménykedem abban, hogy Gary Ross egy későbbi alkalommal még visszatér. A következő rész forgatása pedig valamikor októberben kezdődik számomra.

Kép és szöveg: Wall Street Journal

1 megjegyzés:

  1. Imádom Stanleyt pl a Az ördög prádát visel-ben is imádom meg még egy csomó másik filmjében is, nagyszerű színész:)

    VálaszTörlés