2012. június 19., kedd

Innen-onnan, 22.

Mivel még mindig nincs a Futótűzzel kapcsolatos konkrét, izgi hír, viszont aprók vannak innen-onnan, be kell érnünk ma is ezzel. 

Ma Josh Hutcherson az egyik főszereplőnk, tőle jelenetfotók és egy klip is előkerült az elmúlt - alig néhány - napban. Jelenetfotók és kulisszák mögötti képek a 7 nap Havannában című filmjéből láthatóak:

Képek a film Hivatalos Weboldalán találhatóak még

A The Forger című filmből pedig egy jelenetet tartalmazó videót láthatunk, amely nagyon klassz szerintem, érdemes megnézni a rajongóknak, nem fogtok csalódni! A film kinn is csak DVD-n jelenik meg, mégpedig július 3-án:


Az ugrás után Elizabeth Banksről, Nina Jacobsonról, Wes Bentley-ről és Alexander Ludwigról olvashattok kishíreket!

Elizabeth Banks egy elég merész szerelésben jelent meg a Los Angeles Fim Fesztiválon a People Like Us című filmjének premierjén. A színésznő a Zap2It magazinnak mesélt a forgatás jobb és rosszabb napjairól, de sajnos a gyorsinterjú során az Éhezők Viadala nem került szóba.

Ugyanezen a hétvégén Elizabeth-et a Maui Film Fesztiválon Navigator díjban részesítették, amely kitűntetést azoknak szánják, akik a szórakoztatóipar nehézségeit leküzdve törnek utat maguknak, anélkül, hogy feláldoznák az igényességre való törekvésüket. Erről a rendezvényről is van képünk, amelyen Elizabeth sokkal csinosabb és felszabadultabb, mint a másikon.

  
Forrás: Zimbio illetve Sinjao News

Nina Jacobson [Az Éhezők Viadala producere] neve felmerült a Szürke 50 árnyalata című film producer jelöltjeként a Variety cikkében, bár aztán ők is megfogalmazták, hogy bár ő lenne a legjobb jelölt, azonban Jacobson minden idejét az Éhezők Viadalának, illetve most már a Futótűz előkészületeinek szenteli, aztán ma a Deadline-ban megjelent a hír cáfolata is, amelyben Jacobson azt állítja, nem is kereste meg őt ezzel kapcsolatban senki és neki sem voltak ilyen jellegű tervei, ám bárki is lesz a befutó, sok sikert kíván neki. 

Wes Bentley-ről már rég volt hírünk, most róla is forgatási fotók érkeztek, mégpedig a Knight of Cups forgatásáról, ahol olyan remek szereplőgárda tagjaként vehet rész, ahol Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett és Benicio Del Toro a főszereplőtársai.

Forrás: HungerTimes

Alexander Ludwig részt vett a 24 Hour Plays nevű jótékonysági rendezvényen, amelynek során az összegyűlt színészek 24 óra leforgatása alatt írnak, rendeznek és adnak elő darabokat. Alexander volt már jobb formában is, de azért íme egy kép róla is:

Még több a Zimbio-n

3 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok erre a Forgerre, az előzetes alapján engem meggyőzött. Jó ez a videó is, úgy szeretem Josh hangját:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én annyira bírtam. Mennyit kérsz? 5-öt. 5000-et?? Öööö, 500-ra gondoltam, de jöhet 5000 is :-D

      Törlés
    2. Jaja az a rész nekem is tetszett, meg Josh milyen kis meglepődött fejet vágott:D

      Törlés