2012. június 29., péntek

Zoe Aggeliki lehet a befutó Johanna szerepére?

A Deadline cikke alapján:

Úgy tűnik, van egy Éhezők viadala győztesünk. Zoe Aggeliki ugyanis nagyobb esélyekkel indul Johanna szerepéért, mint Jena Malone, a Lionsgate filmjének, az Éhezők Viadalának folytatásában, a Futótűzben. Aggeliki és Malone vannak ugyanis versenyben a kegyetlen Johanna Mason szerepéért, aki arról híres, hogy úgy nyerte meg pár évvel korábban a Viadalt, hogy előbb megtévesztette ellenfeleit azáltal, hogy gyöngének tetette magát. A korábbi győztes arról is ismert, hogy jól bánik a baltával. A források szerint a modell-színésznő Aggeliki lehet az, akinek a neve komolyabban felmerül a szereppel kapcsolatban, miután Francis Lawrence rendező mindkettőjüket meghallgatta. 


A hír továbbra sem hivatalos, arra még nagyon várunk.

4 megjegyzés:

  1. Zoe-t szerintem eltudnám képzelni Johannának. Ahogy így belemerültem a képbe:D Szóval nem bánnám, ha ő lenne:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért annyira még ne éld bele magad. Ahogy ezek a hírek + cáfolatok jönnek-mennek, nem lennék meglepődve, ha délután kijönne egy olyan hír, hogy Francis Lawrence azt sem tudja, ki az a Zoe Aggeliki, és szó sem volt róla, hogy részt vesz a meghallgatáson. Ahogyan az Mia Wasikowskával is történt, meg még sokan másokkal. Nagyjából emiatt nem is akartam szereplőválogatás pletykákat fordítani. Na, de már mindegy :)

      Amúgy ezeken a képeken, amelyeken így fel van fújva a szája, nekem kevsébé tetszik :/

      Törlés
    2. Még nem éltem bele magam, csak mint mondtam, nem lennék szomorú ha ő lenne:D De azért kíváncsi lennék már a hivatalos infókra:)

      Törlés
  2. Én is eltudnám képzelni őt Johannának.

    VálaszTörlés