2012. június 4., hétfő

4 kategóriában győzött az Éhezők Viadala az MTV Movie Awards-on!

Íme a győztes kategóriák:

  • A legjobb női előadó: Jennifer Lawrence
  • A legjobb férfi előadó: Josh Hutcherson
  • A legjobb smink/jelmez: Elisabeth Banks
  • A legjobb harcjelenet: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Alexander Ludwig
A beharangozók ellenére Jennifer Lawrence mégsem vett részt a díjátadón, hiszen mostanában forgatja a filmjét Prágában, viszont készültek képek a vörösszőnyegen a megjelenő Josh Hutchersonról, Elizabeth Banks-ről és Alexander Ludwigról is:



Az ugrás után nézzük, mit nyilatkoztak a díjakkal kapcsolatban (és azon kívül) a színészek:


A legjobb női előadó: Jennifer Lawrence

- Köszönöm ezt a díjat az MTV-nek és az összes rajongónak. És szeretném megköszönni Suzanne Collins írónőnek, hogy egy ilyen ikonikus, erőteljes karaktert hozott létre, mint Katniss Everdeen. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy életre kelthetem őt, és az is, hogy a közönség világszerte nagyon szereti ezt a filmet. 
És bár nagy örömmel fogadta a díjat, örömébe mégis némi üröm vegyült: - Ezt nem lehet megenni - viccelődött a popcorn formázó díjjal kapcsolatban.

A legjobb férfi előadó: Josh Hutcherson

- Ó, Istenenem, 4 éves korom óta szeretnék a kezembe fogni egy Arany Popcorn díjat. Ez hihetetlen!- mondta, amikor átvette a díjat Emma Watsontól, Logan Lermantól és Ezra Millertől. - És az is őrület, hogy ilyen neves színészek [mellett állhatok], akiket mindig is csodáltam és akik példaképek számomra, szóval nagyon odáig vagyok attól, hogy itt lehetek. 

Hutcherson köszönetet mondott az Éhezők Viadala szerzőjének, Suzanne Collins-nak, Gary Ross rendezőnek, Nina Jacobson és Jon Kilik producereknek, a Lionsgate filmstúdiónak és természetesen a rajongóknak. 
- Srácok, Ti vagytok a világ legjobb rajongói. - áradozott. - Igazi megszállottak vagytok és szenvedélyesek, és így sokkal jobb dolgozni.

Folyt. köv., de most hirtelen ennyire volt időm...

6 megjegyzés:

  1. Nem tudok bejelentkezni a nevemen, de ettől függetlenül gratula a győzteseknek:D Én nagyjából erre számítottam. Gondoltam, hogy pl a legjobb csókot nem ők kapják meg, de talán legközelebb:P Bár a legjobb harcjelenet..hm...na mindegy. A többiben viszont teljesen egyetértek:) b

    VálaszTörlés
  2. Szerintem Josh és Jennifer teljesen megérdemelte, és Elisabeth Banks Effie sminkje is nagyon jó volt,meg a harcjelenet is. Gratula nekik!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is mindannyian megérdemelték, hát majd jövőre megnyerik a Futótűzzel a legjobb csókjelenetet is! :D Nem győzök csodálkozni, hogy mennyire jól összeválogatták a szereplőket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a jövőre - sajnos - csak két év múlva lesz. Jövőre, remélem, még Rob-Kristen viszi a díjat, mert ők még zárják a Hajnalhasadást, és kizártnak tartom, hogy csók nélkül tennék ezt ;)
      Nem beszélve arról, hogy 2013-ban csak novemberben lesz Futótűz, aminek a legjobb csókját csak 2014-ben lehet díjjal méltatni. Ami azt illeti, abban a filmben már lehet is olyan csók, ami majd meg fogja érdemelni ezt a díjat.
      [Hűűű, milyen emelkedett problémáink vannak ;)]

      Törlés
  4. Az első három oké :) A legjobb harc helyett (szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőle) a best castnak jobban örültem volna, mert nagyon erős és kiváló gárda állt össze :) Aminek nem örülök az a legjobb feltörekvő színész. Simán megérdemelte volna Liam :( Igaz nem sokat szerepelt, de a könyvben se volt több, ráadásul hozta is a kötelezőt. Sőt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, egyetértek. Mint már annyiszor :)))

      Törlés