2012. február 6., hétfő

Új szám a filmzenei albumról?

A hírek szerint a Secret Sisters párosa is feliratkozhatott a filmzenei album előadói közé, sőt a számukat is meghallgathatjuk, amelynek címe: Tomorrow will be kinder



A páros egy rövid interjúrészletben erősítette meg a feltételezést, még január közepén, én azonban csak most akadtam a nyomára, mikor azt kerestem, mennyire lehet hivatalos a hír:

Ausztráliában voltunk, amikor tornádó söpört végig Alabamán (2011 áprilisában). Nagyon rossz érzés volt számunkra, hogy olyan messze vagyunk otthonunktól, amikor ilyen történik ott. Akkor Lydia leült, és írt egy dalt, amelyet ebből a szomorúságból fakadt, a Tomorrow will be kinder-t. Bár nagyon rossz körülmények hatására jelent meg, most azonban úgy tűnik, szebb napok várnak rá. Csak nemrégiben tudtuk meg ugyanis, hogy a dalunk rajta lesz Az Éhezők Viadala filmzenei albumán. T-Bone-nal [Burnett] fel is vettük a számot New Yorkban.

4 megjegyzés:

  1. Nem is tudom... ami azt illeti ennél Swift dala azért jobban tetszett... :/ Mit gondoltok?

    Valami nekem hiányzott belőle. Mondjuk egy csúcspont. Lendület, dinamika...
    Vagy nincs igazam? Nem is tudom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, nekem meg ez jön be jobban. :) Mondjuk már Swift dalával is jobban megbékéltem, de elsőre még mindig inkább ez.
      Viszont hallgatnék már valami pörgősebb zenét is. Tudom, hogy a film is érzelmes lesz, de zeneileg is kellene valami, ami erőt sugároz. Hitet ad.

      Amúgy meg nincs olyan ezzel kapcsolatban, hogy "igazad van-e". Ahányan vagyunk, annyiféleképpen érezhetjük :)) Szóval igazad van! :) Neked is.

      Törlés
    2. A "hitet ad" zene engem is érdekelne már! :)) Na meg úgy a többi... a score-okat pedig már ne is említsük...

      Nagyon várom már :))

      Törlés
  2. Nekem a Taylor Swiftes szám egy fokkal jobban bejön. Amúgy én is hiányolok egy jó kis pörgős, zúzós zenét:D

    VálaszTörlés