2012. február 26., vasárnap

Üdülési ajánlatok Éhezők Viadala módra

Az ExploreAsheville oldala mindenféle izgalmas kalandban bővelkedő szállásajánlatokat hirdet mindazoknak, akik az Éhezők Viadala forgatási helyszínén szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni, és mindezt lehetőség szerint aktívan tennék meg. Így szól az ajánló:

Az Arénában Katnissnek, Peetának és a többi kiválasztottnak meg kell állnia a saját lábán, ha meg akarnak küzdeni az életben maradásért! Frissítsd fel a szabadtéri gyakorlati tudásodat Asheville-ben!


Túrázás: Egyenetlen terepre (és vadászdarazsak lehetséges támadására) készülj. Nézd meg, hol forgatták az Arénabeli jeleneteket a Dupont állami erdőségben, vagy válassz másik túraútvonalat a környéken.
Élelmezés: Katniss otthon és az Arénában is abból élt, amit az erdőben talált. Tanuld meg, hogyan lehet megkülönböztetni az ehető és halálos növényeket egy privát túrán Alan Muskattal, Asheville legnagyobb gombaszakértőjével!
Képességfejlesztés: Erősítsd túlélési készségeidet egy gyakorlati foglalkozás során, ahol a tűzgyújtás rejtélyeiről és Prim kedvenc ehető- vagy gyógynövényeiről tanulhatsz. A Nantahala Szabadtéri Központ órarend szerinti foglalkozásokat és egyéni oktatást kínál, vagy látogasd meg a Chimney Rock Park tavaszi túlélési [előadás]sorozatát.
Felfedezés: Katniss szerette Gale-lel tölteni idejét az erdőben, te is felfedezheted, milyen változatos kalandok várnak rád!
Öngyógyítás: Ha minden kötél szakad, tedd, amit Haymitch is tesz, és fojtsd egy kevés alkoholba bánatodat. Troy és Fia tiszta kukorica viszkit gyárt, szeszfőzdéjük nyitva áll a túrázók előtt!

Ez pedig a csomagkínálatuk néhány főbb eleme:

Túrázz, mint egy Katniss Everdeen
A két éjszakára foglalható szállás mellé egész napos túrázási lehetőség jár "ingyen és bérmentve" a Chimney Rock nemzeti parkban.

Mozisztár Kaland- és Túlélő Csomag a 4. körzet, vagyis a Víz jegyében
Szállás: a HOTEL INDIGÓ-ban, ahol a film szereplői is megszálltak, tágas, modern stílusú szobákban, 2 éjszakára. 
Plusz egy vadvízi evezési lehetőség, egy-egy vacsorára és ebédre beváltható utalvány, és a csomag igénylői megkaphatják az Éhezők Viadalát vagy annak Nemhivatalos szakácskönyvét is.


Mozisztár Kaland- és Túlélő Csomag a 7. körzet jegyében
A csomag nagyrészt az előző elemeit tartalmazza, azzal a különbséggel, hogy itt nem vadvizi evezésre, hanem egy kalandparkos részvételre van szükség.


Kombinált Mozisztár Kaland- és Túlélő Csomag
Amely pedig az előző kettő keveréke.

Forrás: ExploreAsheville

Kicsit az jutott eszembe, ami a könyvben is van: hogy a Viadalok helyszínei később kirándulóhelyek lesznek. Értem én, hogy a könyv a valóságból táplálkozik, a valóság meg a könyvből, de ez így mégis kicsit durva szerintem...

1 megjegyzés: