2012. február 11., szombat

Josh Junior a TV-ben

Ma nyugis napunk van, kivételesen nem hemzsegnek a frissek, úgyhogy nyugodtan beülhettek a TV elé egy kicsit, nem fogtok lemaradni semmiről! :) A TV-ben ugyanis Josh Hutchersont láthatjátok majd, igaz nem jelenlegi valójában, hanem 10 évesen!! :)

19:35-től tehát Zathura, az űrfogócska a TV2-n.
Íme a film ízelítője:
A hatéves Danny és a tízéves Walter tipikus testvérpár, vagy egymás idegeire mennek, vagy halálra unják magukat otthon. Egyik nap a két csemete régi űrhajós társasjátékot talál a pincében. Amikor kipróbálják, nem mindennapi élményben van részük, a játékmezőkben leírt események valóra válnak. Legnagyobb megdöbbenésükre az űrben találják magukat, ahol fantasztikus kalandok várnak rájuk. A két gyerek azonban rájön, hogyha nem fejezik be a játékot, örökre foglyai maradnak a sötét, határtalan világűrnek. Csak egymással összefogva tudják legyőzni az előttük tornyosuló akadályokat.

Josh a 10 éves Waltert alakítja

Amúgy nem is értem, hogyan mehet még ez a film egyáltalán, hiszen pont a napokban írtunk róla, hogy a Lionsgate(?) betiltott mindenféle Éhezők Viadala- Alkonyat kapcsolódást, márpedig már megint beletrafáltunk egybe. A két fiútesónak ugyanis van egy pár évvel idősebb (úgy 14-15 éves lehet a kiscsaj a filmben) nővérük, akit nem más, mint az Alkonyat-sorozat főszereplője, Bellája, Kristen Stewart alakít. 


A film amúgy nagyon fárasztó, de egy szombat esti lazulásnak épp megteszi. 
Nem beszélve arról, hogy tán még az is kiderül, miből lesz a cserebogár? :))

Köszönet a tippért Esztinek! :)

3 megjegyzés:

  1. Én már régebben is láttam, többször is. Szerintem nem rossz film. Ha pedig gyerekszemmel nézi az ember, még jobb. De így is teljesen élvezhető. :)

    "Amúgy nem is értem, hogyan mehet még ez a film egyáltalán, hiszen pont a napokban írtunk róla, hogy a Lionsgate(?) betiltott mindenféle Éhezők Viadala- Alkonyat kapcsolódást"

    Amikor ez a film készült, akkor még nem sejthették, hogy majd egyszer ők játszanak a két megfilmesítésben, sőt akkor még a könyvek sem voltak. Azt meg csak nem tiltják be, hogy most lejátszanak egy ilyen régebbi filmet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Don: jó, az Alkonyat-Éhezők összefonódás poén akart lenni. Még ha gyengére is sikerült ;)

      Amúgymeg azért az a rész, amikor Walter visszakéri az űrhajósnak az öccsét, az most is borzongatósan jó volt :)

      Törlés