2012. február 28., kedd

Részletek a People magazin Éhezők Viadala különkiadásából

Ebből a magazinból már láttunk pár képet, most néhány idézetet olvashatunk :)


Az Éhezők Viadala az Egyesült Államokban március 23-ától látható a mozikban. A várakozás izgalmainak enyhítése érdekében a PEOPLE magazin egy különleges, gyűjtőknek szánt kiadással jelenik meg, amelyben mindent megtudhatunk az Éhezők Viadaláról. Bemutatásra kerül Jennifer Lawrence Katnissként, Liam Hemsworth Gale-ként, Josh Hutcherson Peetaként és a stáb többi tagja is. A kulisszák mögötti titkok közül fény derül arra, hogyan készültek a látványos jelmezek, hogyan készültek fel szerepeikre a főszereplők. A PEOPLE magazinnak ez a különleges, csak újságárusoknál kapható kiadása telis-tele van mesés képekkel, exkluzív interjúkkal, bennfentes titkokkal és minden olyan információval, ami szükséges lehet ahhoz, hogy úgy öltözködhess, mint egy Kiválasztott.

Peeta Mellark - Josh Hutcherson elárulja, miért ő a legjobb választás arra, hogy ő játssza a pék bátor fiát, hogy melyik volt a forgatás számára legfárasztóbb napja, és hogy mit szeret a főszereplő Jennifer Lawrence-ben. 
- Jennifer mindig kimondja, amit gondol - mondja Hutcherson a PEOPLE magazinnak. - Sokan amiatt aggódnak, nehogy megbántsanak valakit, de én ezt csodálatra méltónak találom. 
Azt is megtudhatjuk, hogy: - Kisebb agyrázkódásom lett, amikor a forgatás során Jennifer véletlenül fejberúgott. Poénkodtunk, árnyékbokszoltunk, és egyszercsak a csizmáját éreztem a halántékomon.

Gale Hawthorne - Liam Hemsworth arról beszél, miért tetszett meg neki Gale szerepe, és hogy vajon készen áll-e az Éhezők Viadala Mániára. Elmondta a PEOPLE magazinnak, hogy az Aratás forgatása során "szörnyű volt látni, hogy milyen kis gyerekeknek kellett ezt végigcsinálniuk. És tényleg nagy forróság volt. Egész nap a tűző napon álltunk, és néhány statiszta konkrétan elájult."

Effie Trinket - Elizabeth Banks elárulja nekünk, hogyan változtatták át a Kapitólium ördögi dívájává. 
- Katherine Hepburn ihlette a hangomat, a hangzást, a szellemességet, az etikett hangsúlyát - mondta a PEOPLE magazinnak. 

Katniss külsejének megalkotása - Hogyan érhető el a vidékies hangulat (a 12. körzeté és a Viadalon láthatóé) és a Viadal előtti interjún látható szerelés. 
- Engem csak a csizmák érdekeltek. Azokat minden nap hordtam, az összes kunsztot abban kellett megcsinálnom. - mondta Jennifer a PEOPLE magazinnak. - Azok volt minden közül a legfontosabbak, de tökéletesek is voltak! 

Ismerjük meg Rutát közelebbről - Együtt lógtunk a 13 éves Amandla Stenberggel, aki a Viadal egyik kulcsszerepét játssza. Ő mondta a PEOPLE magazinnak:
- Egy mezőn forgattunk, amikor valaki belelépett egy darázsfészekbe közvetlenül mellettem. Jennifer sietett a megmentésemre. Felkapott és kirángatott a raj közepéről.

Kulisszák mögött - Forgatási titkok a film rendezőjétől, a látványtervezőtől és a sminkestől. 
- Nem akartuk visszahozni a 20-as évek végének, a világválság időszakának környezetét, de sokat merítettünk belőle. - árulta el a film látványtervezője Philip Messina a PEOPLE magazinnak. - Olyan helyet akartunk létrehozni, amely sugallja, hogy itt az emberek napi 14 óra fizikai munkát végeznek, és nincs elég ennivalójuk. Ahol az emberek mindig egyetlen lépésre állnak attól, hogy feladják. 

Barátok és ellenségek - "A"-kategóriás színészek: Woody Harrelson, Lenny Kravitz, Stanley Tucci, és Donald Sutherland beszélnek a filmben betöltött nagy jelentőségű szerepeikről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése